Recensioner om Åre

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Åre?
DavidWennberg
2018-03-20
Åk efter vecka 9 och hoppas på nysnö, då slår Åre allt som finns i Sverige. Varit i Åre två gånger denna säsong och är inte missnöjd. Ravinerna är fantastiska efter dump.

Johan
Johan (Gäst)
2018-03-17
Sveriges bästa skidåkning, utan tvekan, dessutom Sveriges lättillgängligaste, kliv bara på tåget, lägg dig och sov, sen är du framme, lagom till att liftarna öppnar! I år var tredje året på raken med hela familjen i egen liggvagn, nästa år får det bli sovvagn!

Charlotte
Charlotte (Gäst)
2018-03-09
Ta tåget till Åre! Hur smidigt som helst. Kliv på tåget på kvällen, ät en god middag och somna i en skön säng. Vakna upp, ät frukost och kliv av tåget. Checka in, spänn på pjäxor o skidor och ha en orörd skiddag framför dig, utvilad och pigg. Så istället för att lägga pengarna på en hotellnatt i Åre, lägg dem på resan och få bägge. Har både flygit till Östersund och tagit tåget flera gånger genom åren. Tåget vinner alla dagar, dessutom med gott miljösamvete.

Inge
Inge (Gäst)
2018-03-06
Bästa stället i Sverige utan tvekan. Närmaste du kan komma alperna utan att åka till alperna.

Arne
Arne (Gäst)
2018-03-02
För lite backar och för många gamla liftar från 70-talet!!!! Bygg ut skutan / högzon, så vi får nya och bättre åkmöjligheter! Sen alltid kass väder (från norska kusten) när jag är där!

Georg66
2018-03-01
Stort och komplett med en mysig by. Ska man gnälla över något är det att prisnivån är väldigt hög, åtminstone under loven.

Inge
Inge (Gäst)
2018-02-28
Bästa stället, lite ”alp” känsla i SverigeJohn Olausson
John Olausson (Gäst)
2018-02-28
Enda smolken:
Åre hittar alltid på ett svepskäl till att inte öppna högzon under de tidigaste veckorna. Alltid isbildning på kabinbanan, men ingen som jobbar för att knackar bort den (det verkar smitta till och med Tväråvalvsliften, så den är också stängd). Om orsaken är att de vill hålla på snön till v. 9, eller om de tycker det är för lite folk för att hålla den delen öppen - vet inte? MEN ta då för tusan inte betalt för det! Viss del av liftkortspengarna tillbaka, om toppen inte är öppen minst 5 dagar vore mer fair. Eller hur Skistar?

Stefan Alm
Stefan Alm (Gäst)
2018-02-28
Bra pister,randone,party,shopping.


Bosse Sjöström
Bosse Sjöström (Gäst)
2018-02-28
Överlägset bäst i Sverige med mest fallhöjd, på backar, lutning och atmosfär. Varit regelbunden utförsåkare på plats sen 1969!