Vinn skidjackan Z-1 HDv från nya märket The Mountain Studio

Det nystartade skidmärket The Mountain Studio är redo för vintern. I denna tävling kan du vinna deras skaljacka Z-1 HDv som är värd 11 000 kr. 

Nya märket The Mountain Studio är skapat av svenskarna Stefan Engström och Peter Blom, grundare av det überklassiska Peak Performance, samt österrikaren Marcel Hirscher som utan tvekan är vår tids största skidåkare.

Målet med märket är att utveckla ett litet sortiment av ikoniska, hållbara skidkläder. Även om det är skidkläder ska de ha ett brett användningsområde. Regn, vind, kyla och slitage i bergen, på resor och i vardagen ska plaggen klara av i åratals framöver.

Nu kan du vinna slitstarka skaljackan Z-1 HDv med Gore Tex-Pro från The Mountain Studio och mer om denna läser du längre ned. Lycka till i tävlingen!

Tävla om jackan från Mountain Studio här

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2021-11-30
Vinnare presenteras den 2021-12-02 på denna sida.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Mer om skaljackan Z-1 HDv från The Mountain Studio

Skaljackan Z-1 HDv har en avtagbar väst och är funktionsmässigt flagskeppsprodukten i The Mountain Studios allra första kollektion.

Idén är att om du bara ska köpa en jacka för seriös skidåkning, bergsklättring, vandring, resor och annat utomhusbruk året runt – då är detta jackan som gäller. Z-1 HDv fungerar dessutom precis lika bra för urban användning; pendling till jobbet eller som regnskydd på väg till fest eller vad helst du vill. Denna funktionalitet och urbana mångsidighet är vad The Mountain Studio handlar om.

Jackan har ett trelagers GORE-TEX Pro i det yttre skalet, vilket är den mest slitstarka versionen av GORE-TEX-membranet. Det är hållbart, vattentätt, helt vindtätt och andas bra. Den integrerade västen är isolerad med PrimaLoft® Gold Eco, som har 55 % återvunnet material. Den ger utmärkt isolering i förhållande till sin vikt – som för övrigt är minimal. Både västen och det yttre skalet kan naturligtvis användas separat som fristående delar.

.

Pièce de resistance på denna jacka är den innovativa mjuka isoleringsbarriären inuti huvan, halsen och i ärmsluten. Denna ultralätta och ultramjuka Sorona®-isolering håller dig inte bara varm, utan den gör också att jackan – trots alla funktion och slitstyrka – är riktigt bekväm att bära.

The Mountain Studio Z-1 HDv kostar 11 000 kronor och är en unisexjacka som kommer i färgen svart onyx.

För dig som är mer vinstsugen har vi också pågående tävlingar med skidresa till Ischgl tom 3 december och St Anton tom 1 december 2021.

Mattias Hargin ambassadör för The Mountain Studio

Den gode Mattias Hargin har inför denna vinter slängt de norska sjömännen över bord och åker istället skidor iklädd The Mountain Studio. Här är några kamera shots från Engelberg där skidsäsongen redan är i gång.

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.
0 kommentarer
Kommentera