Testpilot: Vinn en resa till St. Anton med Lion Alpin

Nu har du chansen att bli testpilot en vecka i St. Anton tillsammans med Lion Alpin. Du som vinner får åka ner till St Anton med arrangören Lion Alpin, motprestationen är att du efteråt skriver en ärlig recension här på Freeride.se. 

Vi söker dig som vill utforska ett av Alpernas största skidsystem — den mytomspunna offpisten, kilometervis med välpreparerade pister och den legendariska afterskin i St Anton am Arlberg. Österrike. Resan går i mars 2022, vecka 12.

Längre ner läser du mer om denna fantastiskt skidort, vad som ingår i vinsten och lite mer kring hur vi väljer ut vinnaren (i korthet: flest och bäst recensioner här på Freeride.se det senaste året vinner skidresan). Vi söker också testpilot till Ischgl, sök båda!

>>> 20/12 Vi har valt vinnare (grattis Dennis!) och länkar hennes recension efter att skidresan till Österrike har genomfört! 

Ansök om att bli Testpilot: St Anton med Lion Alpin

Ansökningstiden är över. Vi kommer att höra av oss via e-mail till den som blir testpilot.

Om St Anton

St. Anton är en av Alpernas mest snö- och solsäkra orter. Med över 350 km pist och 200 km offpist finns här något för alla. Om inte närområdet skulle räcka så ligger St. Anton mitt i det väldiga Ski Arlberg som också innefattar orterna St. Christoph, Stuben, Lech, Zürs, Warth och Schröcken. Med ett toppmodernt och väl utbyggt liftsystem når du hela området och garanteras nya skidupplevelser varje dag. Skulle du av någon anledning vilja spendera en dag i byn så finns här gott om restauranger, butiker och andra aktiviteter. För trötta skidmuskler kan det vara skönt med ett besök på Arlberg WellCom som erbjuder pool, gym, spa och massage.

Vi på Lion Alpin älskar St. Anton men nu vill vi veta hur du upplever det. Är offpisten ner genom Langenskogen så episk som det sägs? Är det bättre att en solig dag börja på Rendl där du har de nypreparerade pisterna för dig själv eller bör man ta sig direkt till Valluga för att leta puder? Och är det bäst att avsluta en perfekt skiddag med pjäxdans på MooserWirt, en stilla öl på Pub 37 eller svettig sjunga med i allsången på Murrmel Bar?

Om du vill testa detta och mycket mer så ansök som testpilot för en veckas skidresa i St. Anton innan den 1/12. För att kunna ansöka måste du minst ha skrivit en recension här på Freeride.se de senaste året, det kan vara på någon pryl eller skidort (mer information om hur vi gör urvalet nedan).

Vad ingår för den som vinner?

Detta ingår:

  • 1 veckas resa med transport, boende, halvpension och liftkort i St. Anton v 12, 2022
  • Flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn*
  • Transfer t/r flygplatsen till St. Anton
  • Boende i enkelrum på vårt egna Hotel Gabl
  • Guideservice på plats
  • 6 dagars liftkort

OBS resan går vecka 12 (19/03/2022–26/03/2022)
*i mån av plats

Du som vinner skriver en recension med text, några bilder och betyg 1-5 på skidorten här på Freeride.se efter resan.

Hur blir du testpiloten som får åka till St Anton?

Du måste ha skrivit minst en recension på Freeride det senaste året, om du inte har gjort det, gör det nu. När du har varit på skidresan skriver du en recension och publicerar den här på Freeride, senast två veckor efter resan.

Se till att dina recensioner från det senaste året är bra. Dessa kommer nämligen att ligga till grund för om du blir vald eller inte. Se därför till att dina recensioner är välskrivna, och att de har bilder. Bifoga egna produktbilder om du skriver om en skida, pjäxa eller liknande, skicka med miljö- och åkbilder om du har recenserat en skidort. Fler recensioner med bilder ökar dina chanser, lägg därför gärna upp flera nya recensioner.
OBS! Notera att om du skriver, eller har skrivit, en enda recension senaste året så kommer du sannolikt inte att vinna. Konkurrens är bättre än så, varför du bör sikta på högre kvantitativt.

Om Lion Alpin – sköna skidresor till Alpernas bästa skidorter

Häng med på en skidresa fylld av snö, sköna svängar och leenden. Hos Lion Alpin bokar du den perfekta skidsemestern till alperna för skidsäsongen 2021 och 2022. Välj mellan 11 fantastiska alpina skidorter i Österrike och Italien. I över 30 år har Lion Alpin arrangerat alpresor och brinner för att skapa en minnesvärd skidsemester för varje resenär.

Allt ingår i en paketresa till Alperna med Lion Alpin: flyg, transfer, boende och guideservice 24/7 på plats. Fyll dagarna med skön skidåkning och mysiga stunder. Lion Alpin tar hand om resten under din alpresa.

Lion Alpins skidresor till Alperna passar alla som vill ha bekväma paketresor: familjer, par, kompisgäng, arbetskamrater och skolklasser.
Och med Lion Alpins flyg till Alperna är du framme snabbare än om du kör bil till fjällen.

Vi ses i Alperna i vinter!

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.