Testpilot: Vinn skidresa till Ischgl med Lion Alpin

Nu har du chansen att bli testpilot en vecka i Ischgl tillsammans med Lion Alpin. Vi söker dig som vill utforska ett av Alpernas modernaste skidsystem och inte gillar liftköer. Ansökan ligger öppen tom 3 december. 

Ischgl är en av Alpernas mest kompletta skidorter med skidåkning och ett liftsystem i världsklass. Nu kan du vinna en resa till Ischgl där det mesta ingår, resan går i slutet på mars 2022, vecka 13. Motprestationen är att du skriver en ärlig recension efter skidresan.

Längre ner läser du mer om denna grymma österrikiska skidort, vad som ingår i vinsten och lite mer kring hur vi väljer ut vinnaren (i korthet: flest och bäst recensioner här på Freeride.se det senaste året vinner skidresan).

>>> 20/12 Vi har valt vinnare (grattis Camilla!) och länkar dennes recension efter att skidresan till Österrike har genomfört! 

Ansök om att bli Testpilot: Ischgl med Lion Alpin

Ansökningstiden är över. Vi kommer att höra av oss via e-mail till den som blir testpilot.

Parallell testpilot till St Anton

Lion Alpin har också en testpilot till St Anton, sista ansökningsdag är 1 december. Samma upplägg, annan fin österrikisk skidort.

Om Ischgl

Ischgl är som sagt en av Alpernas mest kompletta skidorter. Här hittar du skidåkning i världsklass i ett av Alpernas modernaste liftsystem. 238 km sammanhängande pist, där över 90 % ligger på 2000 möh.

I Ischgl bjuds skidåkare på alla nivåer av härliga, breda och välpreparerade pister — och obefintliga liftköer. Vill du handla tullfritt skidar du smidigt över till den lilla byn Samnaun på schweiziska sidan.

I Ischgl finns också goda möjligheter till offpiståkning. Du kan hitta orörd snö direkt bredvid pisten och tack vare höga höjder ligger den ofta kvar flera dagar efter snöfall (åk alltid med lavinutrustning och helst med guide). Håller du hellre till i parken så finns Parkarea 1 och 2 med över 35 obstacles och en halfpipe på 90 meter. I Parkarea 2 med sin stora bagjump landar du mjukt när du tränar nya trick.

Efter en härlig dag på berget finns gott om möjligheter till spaupplevelser och mängder av restauranger, caféer och barer. Dessutom har Ischgl en av Alpernas bästa afterski. Missa för all del inte pjäxdans och allsång i röjarstil på Kuhstal. Lägg därtill ett nattliv som pågår in på småtimmarna och livekonserter med världsartister så börjar du närma dig den kompletta skidorten.

Ischgl ligger oss på Lion Alpin varmt om hjärtat men nu vill vi veta hur du upplever det. Hinner man åka alla 238 km på en vecka? Är offpisten på Piz Val Gronda så magisk som de säger? Och är Apfelstrudeln på Restaurant Pardorama så utsökt som det sägs?

Vad ingår för den som vinner?

Om du vill testa detta och mycket mer så ansök (länk ovan) som testpilot för en veckas skidresa i Ischgl innan den 3/12 2022. Detta ingår:

  • 1 veckas resa med transport, boende, halvpension och liftkort i Ischgl
  • Flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn*
  • Transfer t/r flygplatsen till Ischgl
  • Boende i enkelrum på vårt egna Hotel Abendrot
  • Guideservice på plats
  • 6 dagars liftkort

OBS resan går vecka 13 (26/03/2022–02/04/2022)
*i mån av plats 

Hur blir du testpiloten som får åka till Ischgl?

Du måste ha skrivit minst en recension på Freeride det senaste året, om du inte har gjort det, gör det nu. När du har varit på skidresan skriver du en recension och publicerar den här på Freeride, senast två veckor efter resan.

Se till att dina recensioner från det senaste året är bra. Dessa kommer nämligen att ligga till grund för om du blir vald eller inte. Se därför till att dina recensioner är välskrivna, och att de har bilder. Bifoga egna produktbilder om du skriver om en skida, pjäxa eller liknande, skicka med miljö- och åkbilder om du har recenserat en skidort. Fler recensioner med bilder ökar dina chanser, lägg därför gärna upp flera nya recensioner.

Om Lion Alpin – sköna skidresor till Alpernas bästa skidorter

Häng med på en skidresa fylld av snö, sköna svängar och leenden. Hos Lion Alpin bokar du den perfekta skidsemestern till alperna för skidsäsongen 2021 och 2022. Välj mellan 11 fantastiska alpina skidorter i Österrike och Italien. I över 30 år har Lion Alpin arrangerat alpresor och brinner för att skapa en minnesvärd skidsemester för varje resenär.

Allt ingår i en paketresa till Alperna med Lion Alpin: flyg, transfer, boende och guideservice 24/7 på plats. Fyll dagarna med skön skidåkning och mysiga stunder. Lion Alpin tar hand om resten under din alpresa.

Lion Alpins skidresor till Alperna passar alla som vill ha bekväma paketresor: familjer, par, kompisgäng, arbetskamrater och skolklasser.
Och med Lion Alpins flyg till Alperna är du framme snabbare än om du kör bil till fjällen.

Vi ses i Alperna i vinter!

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.