Vinn vändbara skidjackan D-1 R från The Mountain Studio

Nu har du chansen att vinna The Mountain Studios dunjacka D-1 R som är anpassad för skidåkning och har en vändbar design. Värdet är 5 800 kronor och tävlingen pågår tom 25 februari.

The Mountain Studio är ett nystartad klädmärke med bas i Zermatt. Bakom märket hittar vi förutom den forna österrikiska alpina stjärnan Marcel Hirscher också svenska grundarna av Peak Performance, Stefan Engström och Peter Blom.

Nu har du chansen The Mountain Studios dunjacka D-1 R som är anpassad för skidåkning och har en vändbar design. Värdet är 5 800 kronor. Behöver du hjälp med frågorna så läs om The Mountain Studio direkt här på Freeride.se eller besök The Mountain Studios webb. Lycka till!

Pssst…. vill du dubblera dina chanser? Vi har en parallell tävling på freeride.se Instagram där du kan vinna samma jacka. Vi delar alltså ut två jackor från The Mountain Studio. 

Tävla här

>>> 2/3 Vi säger grattis till Tobias i Norrköping som vann jackan! 

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2022-02-25. Vinnaren presenteras här på denna sida så snart vi har fått kontakt med vinnaren.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren har 72 timmar på sig att bekräfta vinsten via angiven e-postadress, annars förbehåller vi oss sig rätten att dra en ny vinnare.

Mer om The Mountain Studios dunjacka D-1 R

The Mountain Studios dunjacka D-1 R har Gore-Tex Infinium och är gjord för kallt väder och skidåkning, men den rena designen gör den perfekt även för staden. Den vändbara designen erbjuder två distinkta utseenden, både färgmässigt och själva ytan (den mörkare röda är lite åt filthållet).

The Mountain Studios dunjacka D-1 R är vindtät och vattenavvisande och har en RDS-godkänd teknisk dunfyllning – Responsible Down Standard, för att säkerställa att djur inte har utsatts för onödig skada.

Den är ganska tjock vilket gör att den passar väldigt bra som fristående jacka före/efter skidåkning. Detta är en unisexjacka.

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.