WHAT! Camps laddar för nya sommarveckor på Fonna

Än råder det fortfarande full fart på många skidanläggningar ett kort tag till, men efter vintern kommer sommaren, och det snabbare än man hinner blinka. För den som älskar åkning i en slaskig park är det hög tid att planera in sommarens bästa vecka – WHAT! Camp på Folgefonna i Norge.

Planerna för årets upplaga av What! Camps i Folgefonna, Norge, är i full gång. Snön ligger tjock på Fonna vilket bådar gott för det stundande parkbygget. Camperna, som går in på sitt nionde år, lockar deltagare i alla åldrar från flera länder:
– Det ser bra ut inför sommaren och vi är peppade, som alltid! säger Henrik Windstedt som tillsammans med David Kantermo står bakom camperna.

Henrik och David coachar tillsammans med en rad duktiga åkare, Svenska Freeski Landslagets tränare Niklas Eriksson är som alltid på plats tillsammans med flera erkända coacher:
– I år har vi en bra line up med storheter som Oscar Wester, Emil Granbom, Johan Berg och Oliwer Magnusson. Och fler namn är på g, säger Niklas Eriksson.

Under campet spenderas dagarna i parken på glaciären Fonna som har en av Europas bästa sommarparker. What! har även sina egna kickar där deltagarna kan nöta in nya trick med effektiv coachning och mjuka hackade landningar.

Fonna och Jondal är ett Mekka för den som gillar att hålla igång, under eftermiddagar och kvällar arrangeras aktiviteter nere i Jondal där alla bor tillsammans på Folgefonna Gjestetun. Campet har tillgång till ett vattenhopp med två kickar och precis intill Gjestetunet får deltagarna köra på campets eget ”summer rail”, hoppa trampolin, spela beach volley och ladda batterierna med rejäla BBQ;s. I What! Camps aktivitetshus finns även en stor skateboard bowl med streetyta samt pingisbord och biljard. Ingen behöver med andra ord gå sysslolös här!

Korta fakta What! Summer Camp 2019:

Datum:
* Vecka 1: 17-22 juni
* Vecka 2: 24-29 juni (FULLBOKAD)

– Ålder från 11 år
– Boende med fullpension ingår på Folgefonn Gjestetun
– Liftkort ingår
– Professionell coachning ingår
– Alla aktiviteter ingår (vattenhopp. trampolin, skateboard mm.)
– 6250 NOK
– För mer information och anmälan besök www.whatcamps.com

Frågor?
info@whatcamps.com

Inspirations filmer från förra årets läger, första veckan 2018

Andra veckan 2018 på Fonna med What! Camps

Text: Anders Wingqvist
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.