Spontanpris 5: Årets krasch 2023 – sista chansen att ladda upp roliga vurpor

På söndag avslutas tävlingen ”Årets Krasch 2023” och detta är det sista priset som vi delar ut innan tävlingens slut. Grattis Tobias som instruerande visar hur man på bästa sätt klyver en skida i två delar.

Det fortsätter ramla in filmklipp i tävlingen ”Årets krasch 2023”. Tävlingen pågår fram till och med söndag 19 mars, så skynda att skicka in din roligaste krasch innan det är för sent. Årets bästa respektive näst bästa vurpa belönas ett par Salomon QST 106 med Shift-bindning samt en långweekend till Hassela Ski Resort.

Vi har också utlovat en drös med extrapriser kvar som vi kommer dela ut under den sista veckan till bidrag som har fångat redaktionens uppmärksamhet lite extra. För ungefär två veckor sedan kommande Jon Ljunglöf hem ett par fräscha goggles från Salomon för sin osannolika trippelvurpa och förra veckan vann Johan Persson en ny hjälm för sitt fantastiska filmklipp när han testar puckelpist i Stöten efter att ha inspirerats av OS-vinnaren Walter Wallberg. För bara någon dag sedan belönades Carolina Edwall med ett par dojor från Salomon för sin förstklassiga skorpion alá Jerry of the day. Tidigare i veckan gratulerade vi också Rasmus Saramaa som skildrade hur man kan ta sig an den dubbelsvarta pisten ”Svarte Petter” i Ramundberget i jeans och Jofa-hjälm.

Femte vinnaren

Idag säger vi grattis till Tobias Lindmarker som klyver ena skidan i två delar när han underroterar en bakåtvolt.

Tobias vinner ett par goggles från Salomon, LoFi Sigma (värde 1400 kr) Läs mer om hela prisbordet här.

TÄVLINGEN PÅGÅR FORTFARANDE

Tävlingen i korthet är väldigt enkel: ladda upp eller länka till ditt filmklipp med någon form av bräd- eller skidkrasch. Då är du med i tävlingen. Läs fullständiga tävlingsregler och villkor för årets krasch 2023 här. Tävlingen pågår till och med söndag 19 mars och det finns massor med fina priser att vinna från Hassela Ski Resort och Salomon.

Text: Petter Elfsberg
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.