Spontanpris 4: Årets krasch 2023 – bara dagar kvar att tävla nu

Det är bara några dagar kvar av tävlingen ”Årets Krasch 2023” och vi fortsätter att dela spontana priser innan tävlingen är slut. Den här gången prisas en legendarisk skidåkare iförd jeans och Jofa-hjälm som lämnar det mesta av utrustningen kvar i backen efter en skön vurpa.

Det bokstavligen ramlar in filmklipp i tävlingen ”Årets krasch 2023”. Tävlingen pågår fram till och med söndag 19 mars, så än är det inte för sent att skicka in din roligaste krasch. Årets bästa respektive näst bästa vurpa belönas ett par Salomon QST 106 med Shift-bindning samt en långweekend till Hassela Ski Resort.

Vi har också utlovat en drös med extrapriser kvar som vi kommer dela ut under den sista veckan till bidrag som har fångat redaktionens uppmärksamhet lite extra. För ungefär två veckor sedan kommande Jon Ljunglöf hem ett par fräscha goggles från Salomon för sin osannolika trippelvurpa och förra veckan vann Johan Persson en ny hjälm för sitt fantastiska filmklipp när han testar puckelpist i Stöten efter att ha inspirerats av OS-vinnaren Walter Wallberg. För bara någon dags sedan belönades Carolina Edwall med ett par dojor från Salomon för sin förstklassiga skorpion alá Jerry of the day.

FJÄRDE VINNAREN

Den här veckan säger vi grattis till Rasmus som skildrat hur man kan ta sig an den dubbelsvarta pisten ”Svarte Petter” i Ramundberget. Det är givetvis inget minus i denna tävling att shredda i jeans och Jofa-hjälm.

Rasmus belönas med en goodiebag vid namn #yardsale från Hassela Ski Resort, värde 600 kronor. En yardsale (loppmarknad) innebär inom skidvärlden att du lämnar större delen av utrustningen spridd i backen, vilken denna film (bortsett från en stav i handen) är ett skolboksexempel. Läs mer om hela prisbordet här.

TÄVLINGEN PÅGÅR FORTFARANDE

Tävlingen i korthet är väldigt enkel: ladda upp eller länka till ditt filmklipp med någon form av bräd- eller skidkrasch. Då är du med i tävlingen. Läs fullständiga tävlingsregler och villkor för årets krasch 2023 här. Tävlingen pågår till och med söndag 19 mars och det finns massor med fina priser att vinna från Hassela Ski Resort och Salomon.

Text: Petter Elfsberg
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.