”Vill du gifta dig med mig?” frieri mitt under live-sändning på FWT

Ivan Malakhov har gjort sig ett namn på Freeride World Tour som en riktig dare devil. En åkare som antingen står sina galna åk och placerar sig i topp eller kraschar. Idag tog han ett nytt modigt steg och friade till sin flickvän under livesändningen, direkt efter sitt åk i Andorra. 

Ivan Malakhov från Ryssland missade hela förra säsongen på världstouren på grund av skada. 2018 vann han i Hakuba och kom trea i Kicking Horse. 2017 blev han hämtad med helikopter efter en megakrasch i Fieberbrunn.

Just stora krascher och hög risk är troligen något som många av oss förknippar med Ivan när han tävlar på Freeride World Tour. Även idag kraschade ryssen, men det stoppade inte honom från att göra något historiskt efter sitt åk.

För idag tog Ivan Malakhov det hela till en ny nivå. Efter sitt åk, där han alltså kraschade (fastnade på en sten och gjorde en ofrivillig front flip) drog han i målfållan fram en hopvecklad papperslapp, och livepubliken bävade kanske en smula inför vad som komma: ett politiskt budskap? eller var det bara en oerhört styv, kanske frusen näsduk? Ingetdera. På lappen stod: ”KSY Marry Me” och dagens kärleksvinnare var definitivt utsedd!

Frieri i tre stege a la Ivan Malakhov

1. Kör ditt åk på Freeride World Tour, ta med en lapp i fickan och veckla ut den i målfållan inför alla kameror.

2. Visa lappen!

3. Krama och kyss blivande livskamraten och håll tummarna för ett ”JA!”.

Text: Anders Wingqvist
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.
36 kommentarer Kommentera   Läs alla kommentarer (36)