Vinn skidresa till Engelberg & skidkläder från Helly Hansen

Ännu en snöig tävling på Freeride med ett smarrigt pris i potten. Tävla om skidjacka och underställ från Helly Hansen, samt en skidresa till Alpfavoriten i Engelberg i Schweiz där flyg, boende, transfer och liftkort ingår. Pågår tom 17 januari 2020. 

Detta ingår i vinsten för en person:

  • Flyg med Swiss från Stockholm-Zurich t/r
  • Transfer med tåg från flygplatsen i Zurich till Engelberg
  • Två övernattningar i Engelberg
  • 3-dagars liftkort
  • Helly Hansen skidjacka Whitewall Lifaloft (dam) eller Alpha 3.0 (herr)*
  • Helly Hansen Lifa Merino underställ dam eller herr

För att hitta svaren på frågorna i tävlingen läser du artikeln ”Engelbergs fem bästa offpiståk enligt Mattias Hargin”.

* eller prismässigt likvärdig modell om den inte finns i lager. 

Tävla här

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2020-01-17

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

>>> 27/1 Vi säger grattis till Henrik Sverin som vann tävlingen! 

 

Helly Hansen Whitewall Lifaloft.
En något längre fodrad skidjacka i dammodell med högtekniska funktioner och olika detaljer i kamouflagemönster eller manchestertyg. För skidåkare som gillar offpist eller pudersnö. Whitewall LIFALOFT™ Jacket i dammodell har en längre silhuett, rymligt fickutrymme och präglade dubbla sömmar. Dra ned tvåvägsdragkedjan för ökad rörlighet i djupa landningar. Finns i en rad olika färger och med manchesterdetaljer. Den här jackan är en favorit hos skidåkare som gillar att åka fort. Den är mycket varm utan att kännas otymplig.
Helly Hansen Alpha 3.0.
Nu är vår storsäljande skidjacka ännu bättre! Vi har vidareutvecklat vår klassiska och omtyckta premiumskidjacka. I ett nytt maskulint formspråk har vi kombinerat rena linjer med den senaste tekniken. Den nya Life Pocket™-funktionen i bröstfickan gör att batteriet på telefonen räcker längre i kyla, så att du kan hålla koll på jobb och sociala medier. Här får du massor av roliga tekniska funktioner i en luftig, vattentät jacka i HELLY TECH® Professional-fyrvägsstretch. Skärmen med varselmaterial kan vikas ut så att du syns ordentligt när det är trångt i backen. Vi har lagt till Primaloft® ®-isolering precis där det behövs och dessutom vårt mycket innovativa H²Flow™-system med mekanisk ventilation som håller dig torr och varm eller sval, beroende på temperatur. Förstklassiga skidfunktioner som snölås i stretch, stretchfoder och handledsvärmare med hål för tummen gör jackan extra bekväm. Vikt1270g. Mer info om skidjackan Alpha 3.0.
Helly Hansen LIFA MERINO 1/2 ZIP
Merinoull kombinerat med Lifa® Stay Warm Technology i en sömlös konstruktion. Helly Hansens varmaste underställ, perfekt för alla typer av aktiviteter när det är kallt. Det här är ett unikt 2-i-1-underställ: ett lager med 100 % merinoull och ett lager med Lifa® Stay Warm Technology. Med HH Lifa® MERINO får du merinoullens alla fördelar och dessutom de unika egenskaperna hos Lifa®-fibrerna. Vikt360g Mer info på Helly Hansens webb.
Helly Hansen LIFA MERINO CREW
Ett unikt 2-i-1-underställ i 100 % merinoull. HH LIFA® MERINO är vårt varmaste underställ, perfekt för alla typer av aktiviteter när det är kallt. Det här är ett unikt 2-i-1-underställ: ett lager med 100 % merinoull och ett lager med Lifa® Stay Warm Technology. Med HH Lifa® MERINO får du merinoullens alla fördelar och dessutom de unika egenskaperna hos Lifa®-fibrerna. Vikt340g Mer info.

Svensktillhållet Engelberg i centrala Schweiz är ett off pist-mecka med lång säsong tack vare glaciären. Varje år kommer hundratals svenska säsongare hit för att åka puder och träffa andra svenskar. Det mest kända åket heter Laub och kommer garanterat få det att brännas i låren på dig. Många av Sveriges främsta friåkare huserar här vintertid och bli inte förvånad om du stöter ihop med stora delar av friåkningseliten här. Antingen på berget eller på Ski Lodge Engelberg som alltid lockar många svenskar. Den roterande liften Titlis lockar en oerhörd mängd asiater varje dag och vem kan klandra dom. Naturen här är storslagen.

Tittar du runt bortom pisterna kan du hitta många inspelningsplatser från skidfilmer från hela världen. Det berömda isfallet – Tom-Oliver Hedvalls revansch  – som några få har hoppat, men så gott som ingen klarat hittar du bland annat här. En blå mäktig pjäs du inte gärna vill halka utför. Off piståkning finns annars i överflöd här med en stark friåkningskultur vilket gör att det är lätt att hitta till bra åkning genom att följa efter de lokala hjältarna eller hyra en bergsguide.

Mer information om Engelberg.

FLER TÄVLINGAR PÅ FREERIDE:

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.