Haglöfs Byxor 2019

Filter

11 byxor

Haglöfs Nengal Pant 2019
3000 Kr
Haglöfs Nengal Pant
Skidbyxa, fodrad, med två GORE-TEX®-lager. Ytterligare vaddering har lagts till i viktiga områden för att göra skidåkningen bekväm och säker i alla väder. Det här plagget är fullpackat med bra funktioner, bland annat förstärkt insida, snölås och avta...
Haglöfs Couloir Pant Men 2019
4500 Kr
Haglöfs Couloir Pant Men
Med 3L GORE-TEX ger Couloir-byxan värme, hållbarhet och en mjuk känsla. Med sin minimalistiska design är den perfekt för en mängd olika skid- och bergsbestigningsaktiviteter.
Haglöfs Rando Flex Pant Men 2019
2200 Kr
Haglöfs Rando Flex Pant Men
Rando Flex är en bekväm, hållbar och vindblockerande byxa. Byxan är designad med kortare ben för en tightare passform över dina turåkarpjäxor, samt öppningsmöjligheter för förbättrad rörlighet vid stigningar.
Haglöfs Line Pant Men 2019
2500 Kr
Haglöfs Line Pant Men
Line Pant är perfekt för freeride-skidåkning med en hållbar och clean design som skyddar dig mot alla tänkbara väder. Vi har dessutom enbart använt bluesign-certifierade tyger.
Haglöfs Touring Flex Pant Men 2019
1800 Kr
Haglöfs Touring Flex Pant Men
Touring Flex-byxan är perfekt för högintensiv aerob träning i varmare vinterklimat. Byxan är vattenavstötande tack vare sitt lätta Flexable-tyg.
Haglöfs Couloir Pant 2019
4500 Kr
Haglöfs Couloir Pant
Ger värme, hållbarhet och komfort vid en rad aktiviteter i fjäll och berg - tack vare en smart minimalistisk design och ett enastående material.
Haglöfs Couloir Pant Women 2019
4500 Kr
Haglöfs Couloir Pant Women
Med 3L GORE-TEX ger Couloir-byxan värme, hållbarhet och en mjuk känsla. Med sin minimalistiska design är den perfekt för en mängd olika skid- och bergsbestigningsaktiviteter.
Haglöfs Touring Proof Pant Men 2019
2500 Kr
Haglöfs Touring Proof Pant Men
Designad med turåkning i åtanke, ger vår PROOF-byxa känslan av ett extra skinnlager. Byxans laminerade 3L-stretchtyg ger dig ett utomordentligt skydd mot både vind och regn.
Haglöfs Line Pant Women 2019
2500 Kr
Haglöfs Line Pant Women
Line Pant är perfekt för freeride-åkning. Byxans snygga och hållbara design skyddar dig mot alla väder med sina bluesign-certifierade tyger.
Haglöfs Kabi (K2) Pant Women 2019
3300 Kr
Haglöfs Kabi (K2) Pant Women
Utvecklad i samarbete med vår vän Edurne Pasaban. Denna minimalistiska, lättventilerade och vattentäta skalbyxa är tillverkad för att kunna motstå bergsklättrarens utmaningar i en feminin och snygg design.
Haglöfs Khione pant women 2019
3200 Kr
Haglöfs Khione pant women
Ett tåligt plagg som utformats för friåkning. Den här bluesign®-godkända byxan skyddar mot väder och vind och har tillräckligt god andningsförmåga för att klara även högintensiva aktiviteter.