Houdini M's Angular Pant

Houdini M's Angular Pant
Houdini M's Angular Pant
Märke: Houdini
Årsmodell: 2021
Tjejanpassad produkt.
Vattenpelare: 20000 mm
Pris: 5000 Kr
Tillverkarens beskrivning
Färger: Baremark green, True black

Gör bergen till din lekplats! Angular Pants är vattentäta och ventilerande skalbyxor för all sorts vinteraktivitet. De är stretchiga, tysta och designade enligt vår Made to Move-teknologi för maximal rörelsefrihet. De tåliga byxorna är perfekta för skidåkning, snowboard eller andra typer av äventyr i kallt klimat.

Hållbar innovation. De är Houdinis definition av bra design. Angular Pants har en minimalistisk och tidlös stil som aldrig går ur tiden, men samtidigt en materialteknologi och textilkonstruktion som pushar utvecklingen framåt.

Angular Pants är tillverkade i Loop Hardshell™, ett tåligt 3-lagers skalmaterial med en slät och matt yta med mekanisk stretch. Made to Move-konstruktionen förenklar rörelse och materialet är nästan helt tyst. Made to Move är en designmetod där plagget draperas direkt på en människa istället för på ett platt ritbord enligt den traditionella mönstertillverkningen. Resultatet är ett plagg konstruerat för rörelse bland toppar, bergskammar och branta korridorer.

Angular Pants har två handfickor och ventilationsöppningar med dragkedja längs benen. Plagget är fulltejpat och behandlat med vattenavvisande och fluorkarbonfri impregnering. Midjan har kardborrejustering och i byxbenens nederdel finns en dragkedjeförsedd kil som låter dig anpassa benets vidd. Integrerade snölås håller anklarna torra, och förstärkningspaneler i Shoeller® skyddar bensluten från de vassa stålkanterna på dina skidor.

(Officiell information från Houdini)


Vad tycker du om Houdini M's Angular Pant?
5
4
3
2
1
0.0
0 recensioner