Houdini M's Pace Pants

Houdini M's Pace Pants
Houdini M's Pace Pants
Märke: Houdini
Årsmodell: 2021
Pris: 3000 Kr
Tillverkarens beskrivning
Färger: Baremark Green, True black

Vad gör dem speciella?
Det som verkligen gör Pace Pants herr extraordinära är hur det känns att ha dem på sig. Skärningen som följer varje rörelse. Det lätta, ventilerande materialet som hjälper till att reglera din kroppstemperatur. Den mjuka och tysta känslan i materialet. Designen och materialen är skapade för att uppnå den perfekta balansen för högintensiva aktiviteter där du behöver lätt väderskydd men aldrig vill bli överhettad.

Hur fungerar den?
Pace Pants herr är tillverkade i ett nytt material som heter Octa C9 Ripstop. Det har en slät och följsam utsida och en insida med öppna filamentfibrer som skapar en lätt isolerande effekt utan att hindra andningsförmågan. Tyget stoppar vind och är behandlat med en fluorkarbonfri vattenavstötande impregnering som skyddar dig från lättare snöfall och regnskurar. Materialet skapar skydd mot väder men den höga andningsförmågan förhindrar att du bli överhettad. Byxorna har två benfickor med blixtlås. De förböjda knäna och justerbara midjan och bensluten skapar en perfekt passform. Kilar i bensluten ger plats för vandringskängor eller lätta toppturspjäxor.

När ska jag använda dem?
Pace Pants herr är skapade främst för högpulsaktiviteter i kallt väder så som toppturer, ski mountaineering, vandring eller fjällturer på längdskidor. I alpina miljöer eller kalla klimat är det definitivt ett 4-säsongsplagg som passar perfekt för vandringar eller klättring när temperaturen sjunker även på sommaren.

(Officiell information från Houdini)


Vad tycker du om Houdini M's Pace Pants?
5
4
3
2
1
0.0
0 recensioner