Houdini M's Purpose Pants

Houdini M's Purpose Pants
Houdini M's Purpose Pants
Houdini M's Purpose Pants
Märke: Houdini
Årsmodell: 2021
Vattenpelare: 20000 mm
Pris: 4500 Kr
Tillverkarens beskrivning
Färger: Bucket blue, Utopian green, Sandstorm

Skalbyxor gjorda för att hålla. Både stil-, funktions- och kvalitetsmässigt. Purpose Pants är slitstarka och mångsidiga skalbyxor som är designade för berget men som fungerar lika bra i staden. De är vattentäta och andas bra. Återvunna och återvinningsbara.

Purpose Pants är har en tidlös design och är gjorda i materialet Apex 3 layer Hardshell, vårt tåligaste skaltyg. Om en reva eller skada skulle uppstå är Purpose Pants enkla att laga. Meningen med hållbara produkter är att de ska kunna användas länge, och Purpose Pants är specifikt designade för just det.

Apex 3 layer Hardshell är väldigt slitstarkt, vattentätt och andningbart tyg producerat av återvunna och återvinningsbara fibrer. Membranet är vårt väl testade Atmos, ett rent polyestermembran helt fritt från skadliga flourkarboner, både i membranet och i den vattenavstötande impregneringen (DWR).

Bensluten är utrustade med Schoeller®-förstärkning så att de inte ska slitas mot pjäxor eller kängor. Midjan är justerbar med kardborre. För att enkelt komma in och ut ur byxorna och för snabb ventilering har Purpose Pants trekvartslånga dragkedjor längs med benen.

(Officiell information från Houdini)


Vad tycker du om Houdini M's Purpose Pants?
5
4
3
2
1
0.0
0 recensioner