Haglöfs Jackor 2017

Filter

11 jackor

Haglöfs Touring Proof Jacket Men 2017
3500 Kr
Haglöfs Touring Proof Jacket Men
Designad med turåkning i åtanke, ger vår PROOF-jacka känslan av ett extra skinnlager. Jackans laminerade stretchtyg erbjuder utomordentligt skydd mot både vind och regn samtidigt som du kan röra dig fritt.
Haglöfs Khione Jacket Women 2017
4000 Kr
Haglöfs Khione Jacket Women
Den minimalistiska Khione-jackan är en del av nästa generation Haglöfs-kläder, med sin hoodskaljacka anpassad för freeride och andra seriösa vinteraktiviteter. Med 2L GORE-TEX är den andningsbar och står emot såväl vatten som vind.
Haglöfs Voitas Jacket Men 2017
5000 Kr
Haglöfs Voitas Jacket Men
Voitas är nästa generation skidjacka som är minimalistiskt designad för free-riding, men passar all typ av skidåkning och bergsbestigning. Jackan är vattentät, mjuk och hållbar.
Haglöfs Couloir Jacket Women 2017
5500 Kr
Haglöfs Couloir Jacket Women
Vår Couloir-jacka är nästa generation av klädesplagg. Jackan är ideal för freeskiing men passar även alpin skidåkning, trekking och bergsbestigning. Aldrig har en soft shell känts lättare.
Haglöfs Couloir Jacket Men 2017
5500 Kr
Haglöfs Couloir Jacket Men
Couloir-jackan är nästa generations klädesplagg. Jackan är perfekt för friåkning, men passar även utmärkt till aktiviteter som alpin skidåkning, trekking och bergsbestigning. Hybridteknologin av Gore-Tex C-knit och Soft Shell erbjuder lätt vikt, värm...
Haglöfs Niva Jacket Women 2017
3000 Kr
Haglöfs Niva Jacket Women
Niva är en välutrustad freeski-jacka som skyddar dig mot alla väder. Jackan har en clean design med bluesign-certifierade tyger för att vara så miljövänlig som möjligt.
Haglöfs Spitz Jacket 2017
5000 Kr
Haglöfs Spitz Jacket
Vår ikoniska jacka Spitz, uppdaterad och formad med användaren i åtanke. Här möter bra materialval, god design och funktion, sammantaget i en jacka med högkvalitativ standard.En ikonisk jacka - uppdaterad och formad efter användarens önskemål. Spitzj...
Haglöfs Pow Hood Men 2017
1600 Kr
Haglöfs Pow Hood Men
När vi bestämde oss för att skapa det bästa mellanlagret för skidåkning blev Pow Hood resultatet. Med en variation av bluesign-certifierade tyger, ger jackan dig värme och skydd där det behövs som mest.
Haglöfs Touring Insulation Jacket Men 2017
2000 Kr
Haglöfs Touring Insulation Jacket Men
Touring-jackan är perfekt för intensiva och aeroba vintervädersaktiviteter. Jackan är isolerad med Quadfusion+ och ultra-lightweight Pertex Quantum för att stå emot snö och vind.
Haglöfs Slide Jacket Men 2017
4000 Kr
Haglöfs Slide Jacket Men
Vår Slide-jacka med huva är nästa generation klädesplagg designad för freeride och andra vinteraktiviteter. Genom sin soft-on-the-touch 2L GORE-TEX är jackan andningsbar och skyddande.
Haglöfs Essens Mimic Jacket 2017
1900 Kr
Haglöfs Essens Mimic Jacket
Essens Mimic har en dunjackas fördelar men med större variationsmöjligheter. Den är tillverkad i QuadFusion™ Mimic, ett material som imiterar egenskaperna hos gåsdun men som klarar fukt mycket bättre.Jackan är designad för rörelsefrihet med formsydda...