Haglöfs Jackor 2019

Filter

14 jackor

Haglöfs Spitz Jacket 2019
5000 Kr
Haglöfs Spitz Jacket
Vår ikoniska jacka Spitz, uppdaterad och formad med användaren i åtanke. Här möter bra materialval, god design och funktion, sammantaget i en jacka med högkvalitativ standard.
Haglöfs Nengal Parka 2019
4500 Kr
Haglöfs Nengal Parka
En mångfunktionell friåkningsparka med en längre passform och en modern design. Nengal-parkan har fodrats med två GORE-TEX®-lager, för skidåkning i alla väder. Den här jackan kommer att göra att du ser fantastisk ut i och utanför berget. Förvaras med...
Haglöfs Khione jacket women 2019
3000 Kr
Haglöfs Khione jacket women
Ännu ett minimalistiskt plagg från vår nya designgeneration: perfekt för friåkning. Ett bluesign®-godkänt plagg, framtaget för entusiaster.
Haglöfs Roc Rescue Jacket 2019
8000 Kr
Haglöfs Roc Rescue Jacket
En jacka utvecklad i nära samarbete med Swiss Alpine Rescue Team för att stå emot de hårdaste och mest krävande räddningsuppdragen. Den har lånat inspiration från vår populära Roc Hard-jacka, med egenskaper och material anpassade efter räddningsteame...
Haglöfs Couloir Jacket 2019
5500 Kr
Haglöfs Couloir Jacket
Den populära och högpresterande jackan är tillverkad i GORE-TEX® Soft Shell. Vi har skapat en flanellinsida genom hela plagget. Det gör plagget hållbart och bekvämt för kalla dagar på berget. Det är ett idealiskt plagg för skidåkning, men passar även...
Haglöfs Touring Proof Jacket Men 2019
3500 Kr
Haglöfs Touring Proof Jacket Men
Designad med turåkning i åtanke, ger vår PROOF-jacka känslan av ett extra skinnlager. Jackans laminerade stretchtyg erbjuder utomordentligt skydd mot både vind och regn samtidigt som du kan röra dig fritt.
Haglöfs Niva Jacket Women 2019
3000 Kr
Haglöfs Niva Jacket Women
Niva är en välutrustad freeski-jacka som skyddar dig mot alla väder. Jackan har en clean design med bluesign-certifierade tyger för att vara så miljövänlig som möjligt.
Haglöfs Couloir Jacket Women 2019
5500 Kr
Haglöfs Couloir Jacket Women
Vår Couloir-jacka är nästa generation av klädesplagg. Jackan är ideal för freeskiing men passar även alpin skidåkning, trekking och bergsbestigning. Aldrig har en soft shell känts lättare.
Haglöfs Kabi (K2) Jacket Women 2019
4000 Kr
Haglöfs Kabi (K2) Jacket Women
I samarbete med vår vän Edurne Pasaban. Designad för att utgöra den ultimata vattentäta skaljackan, utformad för att motstå bergsklättrarens utmaningar med alla viktiga detaljer i en feminin, snygg design.
Haglöfs Couloir Jacket Men 2019
5500 Kr
Haglöfs Couloir Jacket Men
Couloir-jackan är nästa generations klädesplagg. Jackan är perfekt för friåkning, men passar även utmärkt till aktiviteter som alpin skidåkning, trekking och bergsbestigning. Hybridteknologin av Gore-Tex C-knit och Soft Shell erbjuder lätt vikt, värm...
Haglöfs Essens Mimic Jacket 2019
1900 Kr
Haglöfs Essens Mimic Jacket
Essens Mimic har en dunjackas fördelar men med större variationsmöjligheter. Den är tillverkad i QuadFusion™ Mimic, ett material som imiterar egenskaperna hos gåsdun men som klarar fukt mycket bättre.Jackan är designad för rörelsefrihet med formsydda...
Haglöfs Touring Proof jacket dam 2019
3500 Kr
Haglöfs Touring Proof jacket dam
Designad för ski touring, jackan är följsam och känns ism ett andra skinn. Stretchmaterial som skyddar mot vind och vatten.
Haglöfs Nengal Jacket 2019
4000 Kr
Haglöfs Nengal Jacket
Nengal Jacket är en mångfunktionell jacka i tvålagers GORE-TEX® utan isolering – utformad och tillverkad för skidåkning i alla väder. Den har alla funktioner du behöver.
Haglöfs Aran (Valley) Jacket Women 2019
1700 Kr
Haglöfs Aran (Valley) Jacket Women
Utvecklat i samarbete med vår vän Edurne Pasaban – det optimala sommarplagget med isolering, utformat att ta sig an bergsklättrarens utmaningar. Framtaget för att följa dina rörelser.