Anon Skidglasögon 2019

Filter

10 skidglasögon

Anon CIRCUIT 2019
1399 Kr
Anon CIRCUIT
Circuit är en ny google från Anon med utanpåliggande straps. Detta för att ytterligare förbättra passformen för hjälm. MFI teknologi för buff, triple, Anti fog och en tre lagers face foam.
Anon MIG 2019
1499 Kr
Anon MIG
Mig är en av Anons nyare modeller och har blivit en omtalad modell. Mig kommer med en svärisk lins med anti fog system på insidan samt en magnet remsa under till där du kan fästa en av anons magnet buffar.
Anon M2 2019
2299 Kr
Anon M2
M2 är utrustad med magnetlins som gör det möjligt att enkelt byta lins. Till skillnad från föregångaren M1 har M2an utanpåliggande lins. Gogglen kommer med spegelins för soliga dagar samt att det medföljer en kontrastlins. Anti-fog behandlad linser m...
Anon Tracker 2019
449 Kr
Anon Tracker
Goggle från Anon för de lite yngre åkarna. Slitstark goggle med anti-fog behandlad lins och full ventilation för maximalt luftflöde. Vaddering med fleece närmast ansiktet för bästa komfort. Hjälmkompatibel.
Anon RELAPS 2019
1099 Kr
Anon RELAPS
Relaps är en av anons nyare masker, Mjuk ram för bästa komfort samt en platt lins för att framhäva en old school look. Anti fog behandlad och ICT för dig som vill använda dina vanliga glasögon under.
Anon HELIX 2019
699 Kr
Anon HELIX
Enklare goggle från Anon som passar mindre ansikten. Anti-fog behandlad lins med cylindrisk form för att minska förvrängning i det perifera seendet, 100% UV-skydd. Full ventilation för maximalt luftflöde, vaddering med fleece närmast ansiktet för bäs...
Anon M3 2019
2199 Kr
Anon M3
Anon M3 är en av Anons brillor med magnet system. En retro look som påminner en del om Relaps men i ett exklusivare utförande, Dubbla linser med magnet fattning, Spegel lins för dom soliga dagar samt en kontrast höjande lins till dagar med sämre väde...
Anon TEMPEST 2019
1299 Kr
Anon TEMPEST
Tempest är en snygg, smidig och hög presterande brilla till dam från Anon. Med en stabil frame och triple layer face foam, anti fog och svärisk lins är denna brilla ett bra val till dig som vill förgylla din dag ute på berget.
Anon DRINGER 2019
1099 Kr
Anon DRINGER
Dringer är en relativt ny modell från Anon och är en dam version av Anon relaps. retro plattlins, anti fog, mjuk i framen för att följa ditt ansikte så bra som möjligt.
Anon WM1 2019
2299 Kr
Anon WM1
Anons goggle WM1 är utrustad med magnetlins som gör det otroligt lätt att byta lins. Gogglen kommer med en spegelins för soliga dagar, tillkommer gör även en extra kontrastlins. Anti-fog behandlade linser med cylindrisk form för att minska förvrängni...