Alpint


S:t eriksplan Stockholm
www.alpint.com
info@alpint.com

Alpint,
Torsgatan 27
113 21 Stockholm
08-323213
Vad tycker du om Alpint?
5
4
3
2
1
Oscar
Oscar (Gäst)
2019-05-08
Styrkor:
Inga

Svagheter:
Otroligt otrevlig personal som pratar till en som att man är okunnig och trög tyvärr. Bara för att man ser ung ut (har jobbat som skidinstruktör i 5 år) så behandlar de en som skit. Ursäkta mitt språk. Pga. Av några saker blev det inte så att jag fick möjlighet att slänga på sommarvalla på mina skidor. De vill ha 200 kr per par för att lägga på sommarvalla och vet inte om de har tid att göra det på mindre än 4 dagar. Fruktansvärt jävla dåligt.

Sammanfattning:
Kommer aldrig gå dit igen.

Johab
2015-11-12
Styrkor:
Bra utbud, personal som har jobbat där längre verkar ha en bra koll på sakerna och kan en del. Trevlig butik, mycket trevlig personal.
Fick tipset att gå hit då jag letade efter ett par telispjäxor (inte det lättaste att hitta i skidbutiker) och fick tipset att gå till Alpint utav Alpin Garaget eftersom båda samarbetar och försöker dela på viss bitar.

Svagheter:
En del av personal har inte nödvändigtvis all den tekniska kunskapen eller erfarenheten för att kunna hitta produkter som passar just en själv.

Sammanfattning:
Hittade det jag sökte efter men kunde inte betala för tillfället. Sa att jag inte skulle komma tillbaka förens en månad senare och killen som hjälpte mig sa att det gick bra att ställa undan dem, till min stora förvåning. Glad för servicen och allting gick jag hem och tänkte inte mera på det.
Kom tillbaka en månad senare, och självklart gick det inte att hitta. Frågade en annan ur personalen om hjälp och han sa direkt att de inte ställer undan varor för en månad. Som tur var så hjälpte de mig igen att hitta pjäxor av samma märke (denna gången såg jag till att jag kunde betala!) och gick hem med dem.
Tyvärr så ångrar jag beslutet lite; blev övertalad av den första killen att ta en storlek mindre än vad jag har på mina vanliga (jag är ingen van telisåkare, så jag var osäker på hur de känns efter en dag, men vid det tillfället kändes de helt rätt) och det känns i backen. Tårna blir alldeles möra efter att ha pressats mot pjäxans framsida i ca 8 timmar.

Allt som allt ger jag butiken 3/5. Väldigt trevlig personal, tyvärr lite för lite kunskap av vissa. Detta bör åtgärdas på något sätt. Själv vet jag att man inte kan veta allt, men det behövs en vilja att veta mera så att kunden kan få en vara som känns relevant och rätt.

Vattendroppe
2012-02-21 (Ändrad: 2018-12-27)
Styrkor:
Om du ska ha pjäxor och bor i närheten av stockholm, åk till Alpint. Bästa butiken på pjäxor i storstan! De är dessutom generösa med bootfitting och annan service när man köper grejer via dem.

I övrigt är min erfarenhet att personalen är ärlig med sina kompetensområden och hjälper bara till där de känner att de kan ge kunden en adekvat service, de är inte heller rädda för att råda en kund att gå till någon annan butik. De är hjälpsamma vid reklamationer, har till och med erbjudit mig att reklamera en skida som inte var köpt via dem för att göra det smidigare för mig. Dessutom är butiken i sig grymt mysig.

Svagheter:
Det skulle väl vara att det är mycket folk där på "normala" butikstider. Deras utbud skulle kunna vara större.

Tillägg: Efter att ha monterat om ett par skidor som blev monterade hos dem och hittade opluggade (!) extrahål i dem så har mitt anseende sjunkit om dem sjunkit drastiskt. Tyvärr.

Sammanfattning:
Bästa butiken för pjäxor i Stokholm, men låt någon annan sköta monteringar.

2010-03-01
Styrkor:
Trevlig personal
Stort utbud
Nära city

Svagheter:
Praktikanterna är tyvärr riktigt dåliga och ger ingen service. De kan inte mycket alls om produkterna.

Sammanfattning:
Toppenbutik när man får hjälp av Mange. Grym kille.

Fredrik Berg
Fredrik Berg (Gäst)
2010-03-01
Styrkor:
+Grymt skön personal
+Mycket kunskap inom de flesta områderna
+Ligger väldigt lokalt

Svagheter:


Sammanfattning:
en bra affär helt enkelt

Marcus Samuelsson
Marcus Samuelsson (Gäst)
2008-09-25
Styrkor:
Trevlig och tillmötesgående personal dessutom inte minst väldigt kunnig. Väldigt bra rea-utbud. Dem hade byggt om lite sedan jag var där sist i vintras, var mycket bättre nu.

Svagheter:
noll som jag upplevde det nu, va lite trångt förut.

Sammanfattning:
Har gått till Alpint på rekommendation av kompisar. Detta var mitt tredje besök, har alltid blivit kunnigt och trevligt bemött. Fick tag på ett par pjäxor till kanonpris efter en hel del provande. Dem monterade dessutom om mina skidor på direkten så jag slapp åka dit igen bara för att häta dem. Men jag kommer ändå att åka dit igen för att införskaffa mig en ny hjälm inför denna säsong, det är nämligen där jag kommer att fortsätta att köpa mina prylar i framtiden. Rekommenderar er ett besök dit och hoppas ni får samma bemötande.

martinss0n
2008-01-05
Styrkor:
Fett med grymma saker! Skön personal. Subway ligger nära så efter besöket på alpint, en macka på Subway [Tonfisk med BC sås. ]

Svagheter:
Ligger lite off, Svårt att få tag i parkering,

Sammanfattning:
Grym affär med allt du söker..

Anders Lindström
Anders Lindström (Gäst)
2007-08-29
Styrkor:
Ett frustrerande stort utbud, var svårt att välja bland alla modeller. Men det är ju det som är roligt. Var där med min fru och uppgraderade upp oss på ny utrustning i vintras och måste skriva och tacka för en fantastiskt bra hjälp från personalen. Trots att jag velade när vi valde skidor så blev det perfekt. Tack för en härlig service och kunnskap det gjorde vår vinter perfekt och förhoppningsvis kommande ochså.

Svagheter:
Tog ej American Express, men det är en bagatell.

Sammanfattning:
Vi gick dit på rekommendation av vänner och allt infriade våra behov om inte mer. Tack för förstaklassig hjälp. Vi kommer tillbaka.

MvH

Peter och Carin Lindström

mbackstrom
2007-05-21
Styrkor:
Gör allt för kundens bästa.
Har stort utbud.
Tar tid för kunden och är trevliga.
Stämning!

Svagheter:
Finns inga

Sammanfattning:
Trevlig personal som försöker hitta det rätta åt en. Har riktigt snygga saker! lätt nr 1 store!

Rikard F:son
Rikard F:son (Gäst)
2007-03-27
Styrkor:
Bra priser
kunnig personal
Grymt utbud

Svagheter:
finns inte något direkt, är kanske lite trångt, men det är stämmningsfullt.

Sammanfattning:
trevligt ställe med bra kunnande och personal som vet vad dem gör och kan.Riktigt stort utbud på pjäxor, så det går inte att missa någon fot verkar det som. Köpte mina pjäxor där och det var en hit. Efter att dem gjort lite justeringar sitter dem kanon. Rekommenderar Alpint som nr 1.