Bergzeit


Friluftsbutik i södra Tyskland som har produkter för de flesta utomhusaktiviteterna.
De skickar till Sverige.


Vad tycker du om Bergzeit?
5
4
3
2
1
lamboren
2020-05-09
Styrkor:
Bra utbud med många bra produkter och vettiga priser. Bra strukturerad hemsida. Leverans funkade utmärkt - kostnadsfri med UPS - enligt utlovad tid.

Svagheter:
I april 2020 strulade det med betalningen på ’.se’ varianten av hemsidan så beställde på ’.de’ sidan - med knackig gymnasietyska funkade det att få det rätt.

Sammanfattning:
Stort utbud och vettiga priser - beställning kom med UPS precis som utlovat utan problem, lite strul med betalningen på ’.se’ varianten av hemsidan så beställde på ’.de’-sidan - rekommenderar att använda ’.de’-varianten av hemsidan som funkat utmärkt.

klassy
2016-07-13
Styrkor:
Stort utbud, rabatt när man köper ett skid-sett eller lavin-sett.
Oerhört snabb leverans, gratis över en viss summa.

Svagheter:
-

Sammanfattning:
Jag köpte ett par skidor från Bergzeit som sprack efter en veckas åkning i alperna, även fast de inte visste om det var en solklar reklamation, så betalde de mina hyrskidor resten av resan. De dyraste skidorna jag kunde hitta!! De betalde allt som hade med det problemet att göra, även frakten av skidorna från Sverige till Tyskland för granskning och jag fick snabbt tillbaka ett par. Har de produkten jag vill ha kommer jag garanterat köpa därifrån igen.