Skistarshop

SkiStarshop Concept Store Sälfjällstorget
Skistars egna flagship butik på Sällfjällstorget.


Vad tycker du om Skistarshop?
5
4
3
2
1
Timmy Kristoffersson
Timmy Kristoffersson (Gäst)
2021-04-20
Styrkor:
Billiga priser

Svagheter:
Dålig service

Sammanfattning:
Vi köpte ett par skidor till grabben i slutet av förra säsongen. När ena skidans spets började separera sig efter bara några veckors användning så kontaktade vi återförsäljare och vi fick skicka tillbaka skidorna och fick pengarna tillbaka. Vi beställde dock ett par likadana då vi i övrigt var mycket nöjd med skidorna och tänkte att det var ett måndagsexemplar. Efter mindre än en veckas användning fick en av skidorna exakt samma fel. Vi anmälde för reklamation men då hävdade återförsäljaren att det inte var fel på skidorna utan det var yttre våld som orsakat att de gått sönder. Efter många turer så skulle vi få skicka tillbaka skidorna. Vi har ju dock varit tvungna att fortsätta använda skidorna eftersom vi inte kan köpa nya skidor varje vecka och gjorde även försök att laga dem. Nu vägrar återförsäljaren att ta emot och hävdar att det är vårt eget fel och att de inte kommer ens titta på skidorna då vi lagat dem själva (vilket inte håller).
Skidorna säljs som en ungdomsskida som ska gå att använda till hopp och park. De är inte använda på något vårdslöst sätt.

P50rulz
2014-12-15
Styrkor:
Trevlig och hjälpsam personal.
Har allt inom skidmode.

Svagheter:
Mycket begränsad sortiment av pjäxor och skidor.

Sammanfattning:
Skistars otroligt hypade affär. Skulle vara något slags flagship store (alltså störst och bäst på svenska). Är ute efter nya pjäxor, så tog en titt in här om veckan. Blev väldigt förvånad över hur begränsad deras pjäx- och skidsortiment var, hade inte alls mycket att välja emellan! Hade väntat mig att de hade hela sortimentet som finns på skistarshop.com

Något positiv var att personalen var kunniga och hjälpsamma och om du är ute efter att köpa skidmode så har de det mesta.

För min del blev det ingen pjäxköp pga det begränsade utbudet.