Top 12

 Top 12Vad tycker du om Top 12?
5
4
3
2
1
Klas
Klas (Gäst)
2021-04-23
Styrkor:
Bra utbud och trevlig personal.

Svagheter:


Sammanfattning:
Lätt bästa skateboardbutiken i Skåne

Lars
Lars (Gäst)
2020-07-29
Styrkor:
Inget speciellt

Svagheter:
Extremt okunnig personal, väldigt otrevlig.

Sammanfattning:
Extremt okunnig personal, väldigt otrevlig.

Filip Allerkrans
Filip Allerkrans (Gäst)
2019-02-13
Styrkor:
BÄST service & utbud

Svagheter:
Att de inte finns fler butiker ;)

Sammanfattning:
Suverän kvalité på produkter och marknadsledande service!

John
John (Gäst)
2019-02-11
Styrkor:
Bra utbud och bra köpguider för en nybörjare som mig.

Svagheter:
Enbart butik i Skåne men vill gärna komma dit någon gång.

Sammanfattning:
Tycker de har en bra hemsida och förklarar deras produkter väl, jag köpte en skateboard är helnöjd med hur den är, hoppas på lite bättre väder snart så man kan komma igång.

Oliver Nilsson
Oliver Nilsson (Gäst)
2018-04-10
Styrkor:
Kunnig personal som tar hand om en när man kommer innanför dörrarna och ger en bra tips.

Svagheter:


Sammanfattning:
Mysig butik, värd att besöka. Särskilt om man har lite funderingar

Axel Olsson
Axel Olsson (Gäst)
2017-04-27
Styrkor:
Bra och snabb leverans. Beställde sent på en söndag och fick min bräda kl 11 på tisdagen. Snabbt svar på mina frågor via Email.

Svagheter:
Skateboard smått repad när den kom p.g.a dålig förpackning. Tar betalt för montering av en komplett skateboard.

Sammanfattning:
Jag är extremt nöjd med min beställning på top12. Kunde nästan inte be om bättre. En annan riktigt oväntad bonus var mina kullager. Det stod att de skulle vara ABEC-7 men när brädan kom fram så visade de sig vara ABEC-9!

splitboardish
splitboardish (Gäst)
2015-02-09
Styrkor:
bra leverans

Svagheter:
Att reklamera en defekt snowboard (produktionsfel) så får jag svaret att jag ska sköta mitt självunderhåll och slipa bort defekterna (då har jag inte åkt på brädan än och en slipning av den kalibern kostar ca 600kr). Men som kompensation kunde jag få lite valla.

Sammanfattning:
Från hemsidan till dörren så gick det hur smidigt som hällts, men ska du reklamera så kan man gå till reklamationsnämnden direkt. Dom är väldigt motvilliga och dåliga bortförklaringar till varför man inte kan reklamera den.

Magnus
Magnus (Gäst)
2014-04-08
Styrkor:
Bra personal när det gäller att köpa produkt men att försöka returnera något du inte är nöjd med, ja då ger jag inte många poäng till dem.

Svagheter:
Returer

Sammanfattning:
Köpte ett par snowboardboots men upptäckte att de var helt feltillverkade då sömmarna i innerskon under själva sulan var helt trasiga osv. Av de i affären fick jag kommentaren om att ja det gör väl inte så mycket då du ändå inte ser det under sulan, att ens säga en sådan kommentar tycker jag är helt fel. Självklart vill man ju inte ha en trasig produkt när man betalar 3,5k för nya boots. Den skickades tillbaka och nya kom från fabrik. Tyvärr satt de nya inte på samma sätt, troligtvis för de gamla var lite knasigt tillverkade så att de var lite mindre i innertyget än de nya och således kändes de nya för stora även om det var samma storlek. Därför ville jag returnera dem då jag inte längre var nöjd med passformen på bootsen, vilket ju är väldigt viktigt för att åkningen ska bli bra.

Det lite dumma var att denna toppmodell inte fanns i deras vanliga sortiment utan den beställdes hem extra för mig och därför förstår jag att det ställer till problem för dem men tycker ändå att man som kund ska bli nöjd och inte bli bemött med att det är fel på mig och inte bootsen. Resulterade i att jag fick sälja de själv med ungefär 1k förlust. Så till top12 kommer jag aldrig gå igen när de finns så många andra butiker där man kan köpa produkter/testa de hemma och sedan lämna tillbaka om man inte är nöjd.

:)
:) (Gäst)
2013-05-06
Styrkor:
Social personal, bra utbud i butiken. Inget gnäll när man testar brädorna, annars brukar butikspersonalen skruva på sig när man står på brädorna.

Svagheter:
Personalen är så inne på sitt spår att de berättar för dig vad som är det bästa för dig, man blir behandlad lite som att man är nybörjare. Känns som att de försöker sälja på en dyrare och helt andra grejer än vad man ber om.

Sammanfattning:
Kul att besöka en dedikerad longboardbutik. Framför allt bra att kunna få testa sig fram före man bestämmer sig när det faktiskt handlar om så stora summor pengar. Vi kunde testa våra brädor utanför butiken när vi hade köpt dem och då få hjälp att fixa till vissa fel.

burtongirl4
2013-02-08
Styrkor:
Snabb och trevlig personal!

Svagheter:
dåligt med tjejkläder..

Sammanfattning:
Jag vill tacka Top12 som lagade min snowboard, stålkanten var av och snabbt gick det också. Den blev som ny :-)