Haglöfs Tmark BIB

Haglöfs Tmark BIB
Märke: Haglöfs
Skurna för maximal rörelsefrihet. Windstopper från midjan och uppåt. Elastiska, reglerbara hängslen. Full-längds blixtlås i sidorna. Bröstficka med blixtlås. Förböjda knän. Förstärkning över knän och bak. Elastiskt, reglerbart midjebälte. Gylf med dragkedja. Snödamasker med blixtlås och friktionsresår i benslut.
S-XXL

Pris: 2.895 kr

Jämför

Vad tycker du om Haglöfs Tmark BIB?
5
4
3
2
1
deTe
2002-12-07
En bra byxa som duger. Bra andnings förmåga, står emot vatten, en rätt tajt passform men jag tycker dom inte är så slitstarka, går lätt sönder nere vid pjäxorna. Har fått lima igen några stora revor med tyglim nån gång men annars är det en kanonbyxa

Årsmodell: 2001
LillHenke
2002-08-17
Älskar dem så oerhört, så perfekta!!! dock lite för klena då man rispar upp den i puderåkningen för lätt!

Årsmodell: 2001
Gunther-MAD-manson
2002-08-15
En mycket bra byxa som är lätt och smidig. Passar även att att ha på sommaren då de är väldigt smidiga (två lagers) i tyget. bra dragkedjor. Tyvärr så läkte mina byxor så att jag blev blöt på framsida lår. Fick dock ut nya av haglöfs utan några som helst problem, fast jag hade kört en stav genom byxbenet. De ansåg att det inte hade något med läckaget att göra. Bytte dock till ett par tre-lagers tierra brallor eftersom jag tyckte Tmark var lite väl tunna för mig då jag använder dem mest vintertid. en prisvärd byxa. Som skulle ha fått högre betyg om den hade hållit tätt.

Årsmodell: 1998
e-beth
2002-08-06
Bästa köpet någonsin!
Absolut prisvärt...

Precis så lagom tunna man behöver och släpper inte egenom fukt varesig du åker skidor när det regnar eller kör snöslungan genom snömodd...

Härligt långa dragkedjor på varje sida och superbra snölås. I den lilla fickan på bröstet kan man ha lite billiga chokladkakor och sitt liftkort...resten stoppar i alla fall jag i min ryggsäck.

Att byxan går högt upp är bara ett plus eftersom man inte behöver oroa sig för jackans snölås. När det blir varmare ute är det toppen att bara använda själva byxan.

Verkar som om tyget är helt magiskt eftersom jag inte lyckats göra en enda reva i det trots ofrivilliga försök... det är även helt vindtätt....

Går utmärkt att tvätta i badkaret med "force bleu" och torkar på nolltid...

Kanske inte så konstigt att jag ger mina underbara byxor 5 av 5 möjliga poäng :)

Årsmodell: 2001
Pelto
2002-01-04
Jag köpte Tmartk BIB byxorna efter att ha blivit bestulen på mina "Mountain Hardwear Ethereal FTX Bib" byxor som jag har stormtrivts med några säsonger. Inga byxor på jorden kan leva upp till dom krav jag fått efter Hardwear byxorna.
Ger i alla fall Haglöfs byxorna en 3: a.

+ Sitter stabilt runt buken

- Lite för tunna
- För liten ficka på bröstet

Årsmodell: 2000