Houdini M's RollerCoaster Pants

Houdini M's RollerCoaster Pants
Houdini M's RollerCoaster Pants
Houdini M's RollerCoaster Pants
Märke: Houdini
Årsmodell: 2021
Vattenpelare: 20000 mm
Pris: 5500 Kr
Tillverkarens beskrivning
Färger: Baremark Green, Sun Ray, Blue Illusion

Med Houdinis mest avancerade serie hårda skal var målet att förändra upplevelsen av att bära skalplagg. För att uppnå en känsla av total rörelsefrihet behövde man ifrågasätta grunderna i hur ett plagg konstrueras. Med Rollercoaster Pant har Houdinis designteam draperat plagget från ett enda stycke tyg, direkt på kroppen för att efterlikna rörelserna i bergsalpinism och friskidåkning. Designade för rörelse, helt enkelt.

Rollercoaster Pant har alla funktioner hos en skalbyxa i toppsegmentet, men utan ett överdrivet antal fickor eller teknologier. Istället är det plaggets skärning som gör det unikt. Hängselbyxorna är tillverkade i ett lätt och mjukt material utan prassel, vilket ytterligare förstärker känslan av obegränsad rörelse. Topptura på morgonen, häng i parken på eftermiddagen och avsluta veckan med några leder isklättring. Låt Rollercoaster Pant hålla dig torr och fräsch genom långa dagar på berget.

Med fulltejpade sömmar och dolda vattenavvisande dragkedjor är risken för vattenintrång minimerad. När du går uppför berget i gassande vårsol kan de ¾ långa ventilationsdragkedjorna på byxans baksida svalka av dig. Lågt ansatta benfickor kompatibla med klättersele håller karta och liftkort i säkert förvar, medan värdesaker stoppas i den integrerade fickan med blixtlås. I kontrast till huvudmaterialets släta finish har benens nedre del förstärkts med tåliga Shoeller®-paneler för att klara slitage från stålkanter och pjäxor.

(Officiell information från Houdini)


Vad tycker du om Houdini M's RollerCoaster Pants?
5
4
3
2
1
0.0
0 recensioner