Patagonia PowSlayer Bibs

Patagonia PowSlayer Bibs
Patagonia PowSlayer Bibs
Märke: Patagonia
Årsmodell: 2013
Vattenpelare: 27000 mm
Tillgängliga färger: Brilliant Green, Rockwall
Pris: 5499 Kr
Tillverkarens beskrivning
Ambassador driven and tested on every level, the new, fully-featured PowSlayer Bibs are made with Gore-Tex® Pro fabric for the highest level of waterproof/breathable performance.

(Officiell information från Patagonia)


  • Patagonia PowSlayer Bibs Foto
Vad tycker du om Patagonia PowSlayer Bibs?
5
4
3
2
1
Anton Iljegård
Anton Iljegård (Gäst)
2017-12-12
Styrkor:
vattentäthet, tålighet, ventilation, fickor, utseende, passform, bekväma

Svagheter:
klena knappar

Sammanfattning:
När jag får hem byxorna blir jag lite exalterad. De är så stilrena i färg och detaljer, inget lulllull. Jag gillar det. provar dom på och konstaterar att de är jäkligt rymliga och sköna, dock så är den rymliga stilen inte egentligen i min smak rent utseendemässigt men när det kommer till ett par bibs som man ska använda i olika aktiva situationer, med olika mängd kläder under så är det en klar fördel att kunna röra sig utan hinder.
Jag märker ganska snabbt det enda negativa jag upplevt med byxorna. knapparna som man stänger över ventilations-dragkedjorna som går längs sidorna är klena. De knäpps upp vid snabba ihopkrypningar, såna rörelser som för mig är ganska så vanliga när jag pressar på utför, bland träd och klippor i lössnön. Efter lite muttrande och funderande så kommer jag fram till att jag ska förstärka knapparna och behålla byxorna då allt annat känns så bra med dom. Sagt och gjort nya knappar nitades fast och jag har sedan dess inte blivit besviken på byxornas egenskaper.
Jag har utsatt mina patagonia powslayer bibs för det mesta. Från turande och toppturande i minus 25 till fjällvandringar i videsnår å pissregn, jag har aldrig blivit blöt igenom gore-texen och finner dom väldigt mångsidiga . bra fickor med vattentäta dragkedjor och inget som krånglat. haft dom i 4 år snart å det känns som de kommer hålla många år till. jag antar att de fixat till knapparna på senare upplagor annars var det ett lätt åtgärdat problem för att få en grym byxa.