Tierra Ace Pant M

Tierra Ace Pant M
Tierra Ace Pant M
Märke: Tierra
Årsmodell: 2019
Tillgängliga färger: Black
Pris: 1799 Kr
Tillverkarens beskrivning
Om du bara ska ha ett par byxor för alla aktiviteter, året om. Använd Ace Pant för topptur, långfärdsskridskor, isklättring och cykling på vintern och som klätterbyxa under sommarn. Det slitstarka materialet i fyrvägsstretch är oerhört följsamt och mjukt mot huden. Materialet är vind- och vattenavvisande, med ytterligare vattentät förstärkning i säte, knän och benslut.

(Officiell information från Tierra)


Vad tycker du om Tierra Ace Pant M?
5
4
3
2
1
Rajden
2018-02-26 (Ändrad: 2019-12-14)
Styrkor:
Stretch och flexibiliteten
Utseende (tight men rymliga)
Förstärkta på rätt ställen
Dragkedjorna perfekt placerade.
Ställa in bredden ner mot fötterna.

Svagheter:
Inga än så länge

Sammanfattning:
Använt mina i 6 veckor. I stort sett non stop. Aldrig vart så nöjd med ett par byxor som dessa. Supersköna, snygga och rörliga.

Har fått hänga med ut i backarna i minus 25 grader och vind och stått emot vädret väl!

(Skulle rekommendera dessa byxor för toppturande och i stort sett alla aktiviteter, men kanske vara lite tveksam med att rekommendera dessa för rejäl friåkning då andra modeller är mer byggda för att klara av hårdare tag.)

Passar perfekt vid kyligare väder och bör undvikas under varma dagar på sommaren. Höst, vår & vinter är det som klippta och skurna för.

Fått små jack av stålkanterna på skidorna från rejäl och seriös pist och friåkning vilket inte är mer än förväntat då jag verkligen satt skidorna på test. Men endast 1 litet snitt på ca 1 cm på varje insida vilket är rätt fantastiskt.

Magiska och önskar jag hittat dessa tidigare så jag hade kunnat skippat köpa andra par.

Verkligen helt rätt satsat på dessa byxor från Tierra.