Black Diamond Spark Mitt

Black Diamond Spark Mitt
Black Diamond Spark Mitt
Black Diamond Spark Mitt
Märke: Black Diamond
Årsmodell: 2016
Pris: 699 Kr
Tillverkarens beskrivning
Favorit tumvante för härliga skidäventyr.
En funktionell och enkel tumvante för skidåkning. Vattentätt med BDRY och lagom tjock PrimaLoft isolering, Spark är en trogen följeslagare på dina dagliga äventyr.
- Getläder med justerbar neoprene muff.
- 60 gr PrimaLoft Gold insulation
- Lätt, smidig och super komfortabel.

(Officiell information från Black Diamond)


Vad tycker du om Black Diamond Spark Mitt?
5
4
3
2
1
Rajden
2021-11-06
Styrkor:
Materialet och passformen.

Låg volym men håller ändå värmen riktigt bra, går bra att använda liners inuti utan att känna att de blir allt för packade.

Svagheter:
Cuffen är aningen låg. Men går lätt innanför jackan.

Sammanfattning:
Klart godkänt alternativ till mina andra par Hestra vantar som jag nu mer använder ungefär varannan dag kombinerat med dessa nya favoriter.

Kan inte annat än rekommendera

Årsmodell: 2021
Tyler M
Tyler M (Gäst)
2020-10-14
Notera! Den här texten har översatts av Google Translate.
Visa original
Styrkor:
Snygg passform. Mjukt getskinn Läder är hållbart men ändå taktilt Elastiskt / kardborrband handledsstängning super kloster, lätt att ta tag i fast i snön eller når runt på en vandring. Skiljeväggar i handskar skiljer fingrarna tillräckligt för att ge fingerfärdighet. Knuckle padding hjälper till att lyfta från marken eller bekämpa vändande grenar inte långt ner. Jag har inte behövt det, men jag tror alltid att de skulle fungera som en anständig sparkehandske i en nypa.

Svagheter:
Kardborrbandet Black Diamond-logotypen har lossnat på båda vantar, konstant öppning och stängning har dragit på söm och vet att jag kan behöva få dem sydd av en skräddare.

Sammanfattning:
Super tack full för att ha hittat dessa vantar. Det är svårt att hitta dem här i Kanada idag. Mitt första par köptes för sex år sedan, jag sökte omedelbart ett andra (back-up-par) och letar nu efter att köpa Angel-versionen med pekfingret.

Årsmodell: 2015