Woolpower Tube Lite


Märke: Woolpower
Tube LITE är stickad av samma material som woolpowers övriga LITE-plagg, merinoull 80% och polyamid 20%. Den kan användas som halsduk, hårband eller mössa. 40 cm lång.

Pris: 270 kronor.


Vad tycker du om Woolpower Tube Lite?
5
4
3
2
1
nilsv
2019-01-10
Styrkor:
Blir lätt ditt mest använda favoritplagg, i alla utomhussituationer.
Merinoullen så mjuk och skön att kinderna börjar le, lätt att bli en gladare människa!

Svagheter:
Tårarna som kommer den dag du tappar bort den. Priset försvarbart men aningen högt.

Sammanfattning:
På en personalbeställning som STF-anställd skrev jag 2013 till det här Östersundstillverkade runda ullröret på min beställningslista som av en slump! Nu fem år senare och inne på min tredje tub kan jag med säkerhet säga att det här plagget fått klä mig oftare än mina favoritkalsonger. Anledningarna är flera. Först och främst är materialet otroligt skönt och elastiskt. Det formar sig väl efter varenda käkbensvinkel och kan skapa ett behagligt värmande klimat för alla tilltänkta regioner kring hals, ansikte, öron och huvud beroende på hur du placerar den. Den kan till och med användas som mask för ögonen under ljusa nätter i tält under midnattssolen eller som isolering för ett sexpack folköl om sommaren! Inget att klaga på kvalitetsmässigt trots mycket omfattande användning.

Jag har hittills tappat bort två stycken vilket resulterat i en obegränsad saknad. Jag har då direkt fått lov att bege mig till woolpower-fabriken i Östersund för att köpa nya, går även att köpa på diverse butiker runt om i landet, och på så sätt undkommit djupa depressioner.