Rossignol Race 1 Pro


Märke: Rossignol
Rek pris $675 eller runt SEK 4500


Vad tycker du om Rossignol Race 1 Pro?
5
4
3
2
1
koehler
2002-08-18
har ej testat den ännu utan panik köpte den på Mountain recycle i Åre för 700 spänn den sitter perfekt trots att jag har ganska bred fot.
Prisvärt enligt mig.

Årsmodell: 2001
wizzie
2002-08-14
Dom börjar bli lite nötta, men vad spelar det för roll??? Känns som ett par tofflor, har ej haft anledning till att byta.

Årsmodell: 1998
Jesper_Hagglund
2001-11-23
Jag tyckte Den var grymt skön för den satt som gjuten på foten den var rätt lätt och den var sabil och rätt hård. det Negativa är att pjäxan borde haft en inställning om man ville ha en mjuk pjäxa. Så man kan kombinera en mjuk pjäxa med en hård.Men den är klart pris värd och den är den skönaste pjäxan jag haft.

Årsmodell: 2000
Baddie
2001-11-09
Den är en mycket skön pjäxa. Den är hård och skön och det gillar jag. Eftersom att jag har tävlat är jag van med hårda pjäxor.


DETTA ÄR EN TOPPENSKO

Årsmodell: 2001
JCM
2001-10-09
Komfortabel semestersladdarpjäxa i hääärlig kanariegul färg. När mina gamla Raichle till slut föll i bitar råkade jag impulsköpa ett par sådana häringa. Och än så länge har inga spännen pajjat, men det kommer antagligen snart. Vet inte riktigt om de är bra för piståkning och sånt, men i blandad puder, vårslask och allmän skitskare funkar de alldeles utmärkt ihop med FatSkis.

Kan nog tänka mig att de riktiga portjagarmasochisterna söker hårdare material, men för oss som också skall ha dem att knata med samt dansa på after-skin funkar de. Helt enkelt en kombinationspryl för blandade utförsåkarrelaterade nöjen.

Årsmodell: 2000
skiX3m
2001-06-07
Riktigt bekväm pjäxa, för att vara såpass hård. Tyvärr läcker den ganska mycket i överlappningen och innerskon är inte särskillt varm. Men om man ser enbert till att köra fort och hårt i pist (vilket jag antar att denna pjäxa är gjord för att göra) så är den perfekt. Skall man dock stå i pjäxorna hela dagar under ett par månader så blir det jobbigt att inte kunna ställa sig rakt upp då flexen är ganska hård och framåtlutad.

För att ligga och bränna i pisten så är pjäxan prisvärd. Men som allroundpjäxa så finns det bättre.

Årsmodell: 1999
Axel
2000-11-13
Detta är en toppen känga för oss med lite tunnare fot. Den är i klass med Langes bästa med den fördelen att den finns i stora storlekar. Enda nackdelen är att det kan göra ont att ta sig i och ur om den är för kall plasten blir "lite" hård. Fast va fan den skall ju sitta på och då sitter den som gjuten! Tips: släng ur sulan och och formgjut en!
Kan kännas hård om du är klen! för mig är den helt kalas och jag älskar den!

Årsmodell: 2000