Salomon QST PRO 120


Märke: Salomon
Årsmodell: 2019
QST Pro 120, som bara väger häpnadsväckande 1,6 kg, har en revolutionerande EndoFit™-plösdesign och Custom Shell-teknik, vilket gör att den sitter bättre och känns bättre när du åker och går än någon annan pjäxa i sin klass.

4500 kr

https://www.salomon.com/se/product/qst-pro-120.html


Forumämnen om Salomon QST PRO 120

Salomon qst pro 120 vs xpro 120  »

Vad tycker du om Salomon QST PRO 120?
5
4
3
2
1
Albinsabo
2019-01-02
Styrkor:
-lätt
-bekväm
-lätt att få i fot i och ur
-ok gå-läge

Svagheter:
neeee

Sammanfattning:
En pjäxa som är välbyggd som Salomon brukar göra sina prylar. Den är lätt och bekväm. lätt att få på och av, så man behöver inte dö en smula varje gång. jag har åkt ca en vecka totalt med dom och tycker dom sitter fantastiskt på foten och ben, har inte behövt att värma inne skon heller ännu, men ska göra det inför Japan resan nu i Januari.

Jag åter kommer med mer info i februari.

Årsmodell: 2018
jonasclind
2018-01-08
Styrkor:
- Sjukt lätt!
- Bekväm
- Sitter som en handske
- Vattentät
- Gå-läge

Svagheter:
Inga så här långt.

Sammanfattning:
Efter typ 20 år med samma gamla pjäxa var det dags att uppdatera. Hittade denna med hjälp av Alpingaraget och kände direkt hur den smet om kring foten vid första test. Hälen sitter som gjuten och framfoten går inte att vicka uppåt som på de flesta andra jag provade. Sen en custom fit av innersulan på det så var jag såld.

Använde pjäxan under en vecka i norge och testade olika typer av åkning, tuff körning i pist, off pist, lugn åkning med barn, etc. Kände sån total kontroll över skidorna så varje åk blev en njutning. Jag frös inte om tårna en enda gång, vilket också var ovanligt och väldigt skönt.