Salomon X-Wave 10.0

Salomon X-Wave 10.0
Märke: Salomon
Jämför

Vad tycker du om Salomon X-Wave 10.0?
5
4
3
2
1
Andreas
Andreas (Gäst)
2008-04-01
Styrkor:
Mycket bra spännen
lagom hårda efter att skruvarna tagits ur så flexet kommer ner till 100 istället för 110
enligt bootfittern mycket bra plast som är lättarbetat och tryckvänlig.
fantastiskt hälgrepp

Svagheter:
Ful grafik på insidan skaftet
Ganska vida över vristen
ej utbytbara slitplattor under, vilket gör att dem fort blir väldigt fula om man tvingas gå på grusad slask väg.

Sammanfattning:
Något för smala för mina fötter, detta skall korrigeras av bootfittern innan nästa användning.
snygga och lätt matchade till dem mesta kläder (jag har ett par transperanta 07:or)

atleb
2005-09-07
Jeg synes det viktigste med alpinstøvler er at de har rett passform til foten. Gjør derfor som følger: prøv alle merker du har mulilghet til, finn de som passer din fot best og kjøp den i den flexgraden du vil ha. For meg som har lav vrist på foten og dermed problemer med å finne sko som er riktig tighte og samtiding lange nok til tærne var Salomons sko veldig bra, tight og fin.

Svala_Snubben
2005-03-15
Köpte mig ett par i går och fick ett riktigt bra pris inkl. ny sula som ska "gjutas". Tycker att dom sitter riktgit bra redan nu och då är dom inte ens värmda och formade efter mina fötter. Återkommer med ett riktigt betyg när dom är testade ordentligt...

Todd
2005-02-10
Efter sju reser och tio förbannelser över denna pjäxa börjar jag nu få ut vad jag vill av dem... Efter att åkt två dagar på dem utan att kunna göra ett åk innan fötterna var på väg att gå under ville jag bara kasta dem åt fanders...Det faktum att jag dessutom fått nedsatt känsel på yttersidan av högerfoten gjorde ju inte saken bättre. Men efter att ha tryckt skalet och format innerskon samt en ny sula började saker och ting fungera.. Nu kunde jag iaf åka ett och ett halvt åk innan jag fick ganska ont i fötterna men inte alls som förut... När jag sedan åkt ytterligare några dagar fick jag inte alls ont i fötterna.. Pjäxorna fungerar bättre och bättre med nuvarande utvecklingen kommer de att komma upp i en femma...

Turbo_M
2003-01-20
Kanon bra pjäxor! Underbara i offpisten tackvara att dom sitter som limmade runt foten! Köpte mina på rea för tre blankt och det är dom absolut värda!

Årsmodell: 2000
Putte_the_skibum
2002-10-15
Helt ok freeridepjäxa, inte jättesköna att gå i eller bonka portar, men annars en bra pjäxa. Fast det blir nog inte ett par Salomon nästa gång, pris/prestanda tycker inte jag går hand i hand här. Hade dom kostat en tusenlapp mindre så hade det varit en given 4.2 på betyget

Årsmodell: 2001
HOWDING
2002-10-13
Vad ska man säga. En helt grym pjäxa. Har haft de på i 120 dagar utan några större proglem. Håller med om att byta innersko till ett par comfortable-skor. Iaf om har tänkt att åka mycket å länge.

Årsmodell: 2001
Andy_Lind
2002-02-22
Min första egna pjäxa och jag är verkligen inte besviken! Provade den en dag under riktigt härliga förhållanden (solsken och +2 grader), pjäxan såg till att göra dagen om möjligt ännu bättre. Satt perfekt runt foten och efter en hel dag i backen var de fortfarande lika sköna... den perfekta pjäxan!

Årsmodell: 2001
xtreme
2002-02-13
Fick mina i julas. De första dagarna hade jag ont på sidan av föterna men det släppte dag 3 sen dess har de varit en fröjd att åka i dem de passar mina fötter perfekt.

Årsmodell: 2001
Killerbob
2002-02-10
Pjäxan är helt ok. Tycker däremot att ett av världens största märke borde ha råd att göra skal i alla storlekar.

Årsmodell: 2000