Salomon X-Wave 9.0

Salomon X-Wave 9.0
Märke: Salomon
Jämför

Vad tycker du om Salomon X-Wave 9.0?
5
4
3
2
1
skidsnubbe
2007-02-15
Styrkor:
+ enormt skön
+ design , och färger

Svagheter:
- har inte märkt några än .

Sammanfattning:
har precis köpt pjäxan och den känndes perfekt, direkt när jag satt på mig den . hoppas det blev att bra köp , och det tror :d

nitor
2005-04-18
Kändes kalas i butiken. Visade sig vara aningens för smala under åkning. Fram med varmluftspistolen och trycka, trycka. Perfekt! Lite gnag vid "innerankeln". Fixade formgjuten sula (Salomons original är väl inga höjdare). Perfekt! Några heldagar utan att spänna upp. Lite nervkläm snett bakom "innerankeln". I med en liten sulbit under sulan i innerskon. Perfekt!
Efter dessa modifieringar sitter dom som en styv strumpa på mina fötter och jag är helnöjd!!
Tror inte man kan räkna med en helt problemfri pjäxa direkt från butik om man inte satsar på en ren "komfortsko".

Virro
2005-03-07
Jag började köra skidor förra året igen, efter 6-7års snowboardåkning. Jag visste att jag skulle hoppa mycket men också köra en del i pisten också. Jag var först inne på ett par Salomin teneighty men dem fanns inte inne, så dem på Alpin Garaget rekomenderade Salomon X-Wave 9.0, som skulle vara en bra pjäxa både för bigjumps och för slalom.

Jag har inte mycket att gämföra med, men pjäxorna är väldigt sköna, jag behöver nog köra med dem ett tag till för att dem ska bli helt formade, men jag brukar oftast Inte spänna upp dem när man "lunchar".

Jag fick förövrigt betala 4500:- för dem, vilket jag efteråt märkte var överpris.

CAD
2005-02-11
Mycket fina pjäxor, matchar min jacka perfekt! Sköna på after skin också, tål en hel del svirande. Funkar helt OK att åka i också...

vita_tubsockor
2004-01-23
Har åkt med dessa höjdarpjuck på fötterna sedan förra året och kan inte komma på mycket negativt att säga om dem. Jag har ganska smala fötter men de sitter hur bra som helst på foten. Jag har aldrig kalla fötter även om temperaturen kryper ned mot 30 minus, vilket innebär att jag kan åka medan mina vänner sitter i värmestugan och tinar. Suveränt med det flyttbara spännet som håller hälen i ett järngrepp. Jag har svårt att tänla mig att det finns någon pjäxa som sitter bättre på foten än dessa iaf i prisklassen ~3000:-

Ida_Lindgren
2003-04-16
Helt nöjrd med dom. Dem blir nästan aldrig kalla. Har aldrig haft några skönare pjäxor. Helt kalart prisvärda.

Årsmodell: 2001
Kallesve
2003-01-14
Har haft mina i drygt två år och tycker att de är underbart bra. Varma och väldigt bekväma. Blev av med mina benhinnebesvär när jag bytte till dessa. en solklar femma

Årsmodell: 2000
Marauder
2002-12-20
Köpte pjäxorna för ganska exakt två år sen, tror de då kostade 2995:- och jag är verkligen supernöjd med dem! :-)
Har lite problem då jag har ganska så smala fötter och allt jag provade kändes för stort på bredden, och prövade mycke´ kan man lugnt säga att jag gjorde... va´ i varenda butik i flera veckors tid och bara provade & provade. Tillslut hittade jag dessa. Trodde faktiskt inte det va´ möjligt att pjäxor kunde vara sköna!

Årsmodell: 2000
Peter_Hoglund
2002-01-08
När jag köpte denna pjäxa tyckte jag att det var svårt att hitta en skön insälning på alla spännen. Men när man åkt lite med den och fått skruvat och fiplat med spännena ett tag så är pjäxan som toffel.Super skön!
Prisvärd? Man får vad man betalar för.

Årsmodell: 2000
Pelto
2002-01-04
Mitt livs skönaste pjäxa. Foten sitter där den ska, lite tajt runt vaderna men det är det värt.
Har prövat allt från el-uppvärmda pjäxor till strumpor med aluminimum trådar för att inte frysa om fötterna. Men i X-Wave så är kalla fötter inget att tänka på.

Mitt råd: KÖP!!!

Årsmodell: 2000