Tecnica Vento 8

Tecnica Vento 8
Märke: Tecnica
Årsmodell: 2006
Strengthen your skills on all fronts under any snow condition. Softer than the Vento 10, the Vento 8 offers excellent performance, predictability and comfort for anywhere, anytime on any mountain.

Flex: 80

Jämför

Vad tycker du om Tecnica Vento 8?
5
4
3
2
1
jeppe
jeppe (Gäst)
2010-08-16
Styrkor:
Ingen aning..? Fin färg..? nej!

Svagheter:
Obekväm! Enormt obekväm! Så fort jag stoppar i foten känner jag hur den försvinner och domnar bort. Då har jag inte en knäppt pjäxan än. Enligt försäljaren kunde det vara så de första åken, men ack så många åk mina pjäxor har förstört!!

Sammanfattning:
Som Lab skriver är pjäxan för en bred fot, alltså inte mina fötter. Köp inte pjäxor i sverige. länderna där de åker skidor sedan de hade blöja vet de vad det snackar om.

Larsus
2006-12-29
Styrkor:
Sitter väldigt bra på en lite bredare fot. Själv har jag ganska korta och breda fötter, så tex ett par Salomon pjäxor är en omöjlighet för mig. Pjäxorna sitter perfekt på mig, när jag sätter i foten så slår tårna i där fram, och när jag spänner åt dem så sitter de perfekt.

Svagheter:
Vet inte om det är lika på de flesta pjäxor men de kan vara lite knepig att knäppa upp då spännena gärna hakar i innan man fått ur foten och då blir det trångt.

Sammanfattning:
En "rymlig" pjäxa för dig som inte har lång smala fötter. Passar inte tex Salomon så prova en Tecnica. Ett mycket bra alternativ till Nordica.