Anon M3

Anon M3
Märke: Anon
Årsmodell: 2021
Pris: 2299 Kr
Tillverkarens beskrivning
Anon M3-skidglasögon har Magna-Tech® Quick Lens Change-teknik med hjälp av kraftfulla magneter för att göra linsbytena enklare än någonsin. En cylindrisk lins med låg profil ger ett brett synfält, samtidigt so PERCEIVE-optiken förbättrar kontrasten för att känna igen terränger och klar sikt oavsett ljusförhållanden. Heltäckande ventilationsöppningar plus fuktabsorberande ansiktsskum ger en dimfri klarhet för att förutse varje varv. De är MFI®-kompatibla för sömlöst skydd med ansiktsmask och passar över glasögon så att du kan bära dem med glasögon. De inkluderar en extra PERCEIVE-lins för molniga väderförhållanden, en MFI-ansiktsmask och ett fodral med mikrofiber för förvaring och rengöring av linser.

(Officiell information från Anon)


Vad tycker du om Anon M3?
5
4
3
2
1
LuxLuthor
2017-12-14 (Ändrad: 2017-12-17)
Styrkor:
Linsbytessystemet, sikt, komfort, snygga

Svagheter:
Ventilation, möjligen lite repkänsliga linser

Sammanfattning:
Cylindriska OTG-goggles som inte har riktigt tillräcklig ventilation för att vara OTG. Jag får behandla mina glasögon med antifogmedel varje åkdag. Har också råkat ut för en repa på det gula glaset. Jag kan dock inte påminna mig varifrån den skulle ha kunnat komma då jag är försiktigt med mina gogglar och jag gjorde ingen större face plant säsongen 16/17. De förvaras alltid i hårt fodral när de inte används.

Bortsett från dessa anmärkningar så är de väldigt trevliga. Superkomfortabla och bra sikt i olika ljusförhållanden. Linsbytessystemet är mycket smidigt med magneter som håller linsen på plats. Man kan byta lins medan man står i liften utan att ens ta av sig gogglarna.

Trots problemen med ventilation och eventuell repkänslighet sätter jag en fyra eftersom att jag gillar dem så mycket i övrigt. Jag kan leva med omaket att behöva smeta in glasögonen innan åkning och repan jag har fått är inte störande.

Årsmodell: 2017