Anon M3

Anon M3
Märke: Anon
Årsmodell: 2019
Passar bäst i följande väder:
Snö / Dimma
Mulet
Delvis molnigt
Sol

Pris: 2199 Kr
Tillverkarens beskrivning
Anon M3 är en av Anons brillor med magnet system. En retro look som påminner en del om Relaps men i ett exklusivare utförande, Dubbla linser med magnet fattning, Spegel lins för dom soliga dagar samt en kontrast höjande lins till dagar med sämre väder.

(Officiell information från Anon)


Vad tycker du om Anon M3?
5
4
3
2
1
LuxLuthor
2017-12-14 (Ändrad: 2017-12-17)
Styrkor:
Linsbytessystemet, sikt, komfort, snygga

Svagheter:
Ventilation, möjligen lite repkänsliga linser

Sammanfattning:
Cylindriska OTG-goggles som inte har riktigt tillräcklig ventilation för att vara OTG. Jag får behandla mina glasögon med antifogmedel varje åkdag. Har också råkat ut för en repa på det gula glaset. Jag kan dock inte påminna mig varifrån den skulle ha kunnat komma då jag är försiktigt med mina gogglar och jag gjorde ingen större face plant säsongen 16/17. De förvaras alltid i hårt fodral när de inte används.

Bortsett från dessa anmärkningar så är de väldigt trevliga. Superkomfortabla och bra sikt i olika ljusförhållanden. Linsbytessystemet är mycket smidigt med magneter som håller linsen på plats. Man kan byta lins medan man står i liften utan att ens ta av sig gogglarna.

Trots problemen med ventilation och eventuell repkänslighet sätter jag en fyra eftersom att jag gillar dem så mycket i övrigt. Jag kan leva med omaket att behöva smeta in glasögonen innan åkning och repan jag har fått är inte störande.

Årsmodell: 2017