Julbo Cyrius Reactiv 0-4 High Contrast

Julbo Cyrius Reactiv 0-4 High Contrast
Märke: Julbo
Glasögonen har en cylindrisk fotokromatisk lins (Julbos reactiva linsteknologi) med ett brett synfält. Tack vare den avancerade linsen är de idealiska för användning under en mängd olika förhållanden, i backen, i parken eller när du friåker. Den fotokromiska linsen anpassar sig till förändrade UV-ljusförhållanden i realtid och är belagd med ett anti-dimmskikt för klar syn och skydd i alla väder. Den breda, helt integrerade remmen är kompatibel med de flesta hjälmar, vilket säkerställer en säker och bekväm passform.

VLT: Linsen har 7-80% VLT som tillåter 7-80% av solljuset att skina igenom linsen.
CAT: 0-4
Vikt: 120g

Pris: 2399 Kr
Jämför

  • Julbo Cyrius Reactiv 0-4 High Contrast Foto
  • Julbo Cyrius Reactiv 0-4 High Contrast Foto
  • Julbo Cyrius Reactiv 0-4 High Contrast Foto
Vad tycker du om Julbo Cyrius Reactiv 0-4 High Contrast?
5
4
3
2
1
tanndalenexperience
2023-02-08 (Ändrad: 2023-02-18)
Styrkor:
En lins som fungerar i alla väder- och siktförhållanden, imskydd, vikt, passform och att det är behagliga och naturliga färger.

Svagheter:
Priset

Sammanfattning:
För mig är detta en game changer. Äntligen ett par Goggles som fungerar i alla väder. Julbo har mixtrat ytterligare med sin fotokromatiska lins och har nu fått fram en lins som arbetar i spannet VLT 7-80% vilket de är ensamma om. Till detta den snabba reaktionstiden där Julbo troligtvis är bäst i segmentet.

Förväntningarna var högt ställda på dessa och jag tyckte att specifikationerna lät för bra för att det skulle vara sant. Men nu efter att ha testat och använt dem i alla möjliga varianter av väder, inklusive kvällsskidåkning så är jag toknöjd. Kommer aldrig att byta ned mig till något annat koncept på goggles.