Smith I/OS

Smith I/OS
Märke: Smith
Årsmodell: 2016
Tjejanpassad produkt.
Passar bäst i följande väder:
Snö / Dimma
Mulet
Delvis molnigt
Sol

Tillgängliga färger: Black, White GBF, Black Lux, Blush, Bright Sands, White Feathers, Dot Camo, Pepper Inkblot, Mrs. Eaves, Woolrich Vintage, Bright Plum Archive, Elena Safari
Tillgängliga linser: Polarized Rose Copper, Blue Sensor, Photochromic Red Sensor, Blackout, Ignitor, Red Sensor, Green Solx, Red Solx
Pris: 1700 Kr
Tillverkarens beskrivning
Den mindre modellen i I/O familjen. Med en teknik som gör det snabbt och enkelt att byta lins så du rustad för alla väderförhållanden då en extra lins ingår. Linsen är en sfärisk carbonlins med anti-fog behandling, TLT teknologi för kristallklar sikt. Den har ett , patenterat, Porex filter som förhindrar optisk förvrängning vid höjdskillnader. Det och mycket annat gör I/O till den optimala gogglen.

(Officiell information från Smith)


Vad tycker du om Smith I/OS?
5
4
3
2
1
Vattendroppe
2019-01-05
Styrkor:
Jag gillar Smiths linser bäst av de märkena jag testat, både deras kontrasthöjande, mörka och fotokromatiska linser tycker jag är top notch. Dessutom upplever jag att Smith-linser immar mindre än många andra märken, det kan säkert ha att göra med membran-grejen de har (som jag var övertygad om var en gimmick när jag skaffade mina första Smith.

Sen har de också fixat så att det går att "dela" på bandet med ett spänne/krok. Också en grej jag trodde mest var gimick när jag först skaffade dem, men det är verkligen nånting jag har svårt att vara utan på ett par goggles nu.

Svagheter:
Det enda negativa jag har att säga är egentligen att linsbytena är relativt krångliga. När jag började med I/OS var det en av de bättre linsbyteskonstruktionerna på marknaden, men nu finns det en hög andra lösningar som är betydligt smidigare. Med lite enklare linsbyten skulle det vara en solklar femma!

Sammanfattning:
Kanske den bästa gogglen för oss med smala ansikten? Många smarta smådetaljer som känns som gimmicks i början, men som en snabbt inser att de är så användbara att de blir svåra att vara utan efter att en vant sig.

Årsmodell: 2017
Maria
Maria (Gäst)
2018-12-30
Styrkor:
Passar mindre ansikten. Jag har bara hittat tre modeller av det övre skiktet som passar mitt lilla ansikte utan att näsan täpps till. Lätt att byta lins.

Svagheter:
Ganska dyra extralinser men det finns stort utbud att hitta på nätet.

Sammanfattning:
Riktigt bra goggles för små ansikten där det är värt att ha flera linser att byta till beroende på ljusförhållanden eftersom det är lätt att byta.

Årsmodell: 2016