Spektrum Helags

Spektrum Helags
Spektrum Helags
Spektrum Helags
Spektrum Helags
Spektrum Helags
Märke: Spektrum
Årsmodell: 2019
Pris: 1400 Kr
Tillverkarens beskrivning
Denna modell finns i färgerna Black, Cool Grey, Spektrum Blue, Bottle Green, Stone. Vi har konstruerat Helags för oss själva och de mest krävande åkarna på berget. Designade och utvecklade i vår bakgård på Åreskutan är dom en magisk förening av stil och funktion. Vår unika SnapSwitch funktion gör att din lins sitter säkert, är enkel att byta när vädret slår om och sitter på plats även under våldsamma vurpor i pudret. Den cylindriska dubbellinsen ser till att ditt synfält är distortionsfritt i alla situationer och den passar ditt ansikte och din hjälm som en handske.
Kvalitetslins i polykarbonat med 100% UV skydd (UV400), SnapSwitch linsbytessystem, Följsam TPU kvalitestsframe, Matt finish, Tri-density face foam för perfekt passform, Kompatibel med de flesta hjälmar, Dubbellins med hög kontrast, REVO reflekterande behandling på linsen, Air-flow ventilationssystem, Anti-im behandling, Anti-slip silikonprint på insidan bandet, Vikt hypalon label med metall logo, Spektrum logo på linsen, Extra lins med hög kontrast inkluderad, Förvaringspåse inkluderad

(Officiell information från Spektrum)


Vad tycker du om Spektrum Helags?
5
4
3
2
1
Mårten
Mårten (Gäst)
2023-03-13
Styrkor:
Prisvärda
Skön passform
Extra lins med på köpet
Imfria

Svagheter:
Saknar ett hard case

Sammanfattning:
Riktigt skön, prisvärda och bra skidglasögon!

Årsmodell: 2021
johngustafsson
2021-11-05
Styrkor:
Bra linser, priset

Svagheter:


Sammanfattning:
Det är svårt att recensera goggles, då passform är väldigt individuellt. Just dessa lirar inte helt perfekt med mitt ansikte, då dom är aningen stora. Men om du har större fejs än vad jag har så är det ett utmärkt val. Linserna är ett samarbete med de tyska optikmästarna zeiss, och dessa är alldeles utmärkta. Ett extra plus är att man får med två när man köper gogglesen. En lärdom att skicka med till andra tillverkare. Ventialtionen är god, har inte haft några problem med isbildning eller att dom immar igen.