Head madtrix


Märke: Head
Årsmodell: 2003

Vad tycker du om Head madtrix?
KRS
2002-04-23
Ett par riktigt sköna getto lagg! funkar hur skit bra i parken . vet inte om det är jag eller laggen men dom är ass sköna på railsen. jag skaffade dom när jag var i staterna och gled lite fick ett bra pris men dom är lite dyra med det är alla lagg nästan. En bra köp med en skön upplevelse i pudret..

Årsmodell: 2002
David_Kvart
2002-04-07
Provade skidorna enbart i ett bigjump men tyckte att de var väldigt sköna, bra med fetma och en hygglig konsistens, körde dem med vanliga bindningar utan den vridbara modellen, mkt trevliga, kan tänka mig att köpa ett par om jag skulle behöva byta ut mina P2:er.

Årsmodell: 2002
Steve British Columbia
Steve British Columbia (Gäst)
2010-02-25
Notera! Den här texten har översatts av Google Translate.
Visa original
Styrkor:
fart
guickness
kontrollera

Svagheter:
tung
smal

Sammanfattning:
efter skidåkning inte mindre än 10 skidor sedan jag ägde huvudet Madtrix 190cm känner jag mig konfidentiell i att säga dessa skidor, där som järnvägsvägar som skulle kunna slå på en dime, sluta snabbare än någonting på marknaden och kraft genom något villkor.

De är tunga som helvete och tuffa som naglar

de saknar poppyness och smidighet i tyngre, våtare pulver, och detta höjdes när terrängen plattar ut

I de här skidorna kunde jag, i den längd jag hade, behålla obsurda mängder kantkontroll och var extremt stabil medan andra bara försökte hålla den ihop, kunde jag popa och landa var som helst i råen och hitta dragkraft och stabilitet . Jag kände mig verkligen som en tävlingsbilchaufför där ute, och att jag alltid slutade på första plats.

I de trånga träden 190 cm var för länge, men om jag var i glider, var de där igen hjälpa mig att hoppa högre, hoppa längre, behålla mer fart och ooooz-förtroende.


jag hittade på en bra pulverdag jag var i de branta och tätta träden, några dagar efter en bra snöfall, rippade jag cruden och glades, isdagarna skulle jag rippa groomers och lägga seriösa carves

Årsmodell: 2002
Åkstil: stora luckor, branta och djupt tätt träd, cruddy glades, höghastighets rippers i öppna skålar
Testad längd: 190 cm
Åkarens vikt: 72 kg
Åkarens längd: 187 cm