Rossignol Bandit B2 (Sida 2)

Tobbovic
2005-06-03
en av de basta skidorna pa marknaden om du ska ut over hela berget.......i pudret glider dom pa fint aven om bredden inte ar sa mastig..... da rekomenderas B3:an.......men det handlar lite om tekniken dar ocksa! i pisten gar den kanon........stabil och gar att trycka pa hart i carvingen. Aven om den nya modellen ar lite styvare sa ar den hyfsat mjuk.........en del menar pa att den inte gar att hard-kora med den i ispisten.....men det ar nonsens.....jobba pa tekniken istallet.... ..daremot gor mjukheten den superb i ojamnheternas annars sa trista dal.................och till sist att den ar lite twintippad bak lyfter skidan en dimension till................funkar utmarkt att landa pa den baklanges.............
helt enkelt en grymm skida.....for den som gillar vara basta pa allt och har det tungt med ekonomin for 4 skidor!
kaufen der ski jetz

Årsmodell: 2006
Åkarens vikt: 80 kg

Emily Lynne Higgins
Emily Lynne Higgins (Gäst)
2020-01-30
Notera! Den här texten har översatts av Google Translate.
Visa original
Styrkor:
Lätt vridning

Svagheter:
Ingen

Sammanfattning:
Allt berg. Enkel startstabil

Åkstil: Mellanliggande
Testad längd: 150 cm
Åkarens vikt: 127 kg
Åkarens längd: 158 cm

kc portland
kc portland (Gäst)
2019-02-19
Notera! Den här texten har översatts av Google Translate.
Visa original
Styrkor:
Lätt att åka skidor från groomed, i crud och Oregon "pulver". Överraskande stabil i snabbhet, på och av preparerade, några rossi gs-gener. Bra på steeps, kan klara is, men inte isskidor. Skidor använder bäst hela foten till kantskidor för att starta varv. Jag slutade skida i några år på grund av skada och har börjat igen. Jag är chockad över hur bra dessa skidor fortfarande är.

Svagheter:
Detta är inte en racingskidåkning, det här är inte en slalomskidåkning. Detta är inte för isig eller mycket hård snö ökar. Denna skida är nu 12 år gammal. Vad ska jag ersätta med?

Sammanfattning:
En väldigt mångsidig skidåkning. Välj B2 över B3 för mångsidighet, mycket glad att jag gjorde det. Jag hoppas att rossi fortfarande gör skidor med liknande specifikationer, bara lite bredare.

Årsmodell: 2007
Åkstil: Ungroomed, för det mesta. Frekventa varv. Gilla att åka skidspår i skidområden vet jag inte bra, och i områden där du bara kan låta skidorna gå.
Testad längd: 176 cm
Åkarens vikt: 84 kg
Åkarens längd: 183 cm

Franciscus
Franciscus (Gäst)
2018-10-20
Notera! Den här texten har översatts av Google Translate.
Visa original
Styrkor:
Allround ski par excelence

Svagheter:
Ej

Sammanfattning:
Allt

Årsmodell: 2018
Testad längd: 182 cm
Åkarens vikt: 90 kg
Åkarens längd: 186 cm