Salomon Equipe 2s

Märke: Salomon
Årsmodell: 1998
längd: 198 cm
mått: 93-63-78
svängradie: 32m (198cm)
rek. pris: 4500:-


Vad tycker du om Salomon Equipe 2s?
5
4
3
2
1
GazMan
GazMan (Gäst)
2013-07-19
Notera! Den här texten har översatts av Google Translate.
Visa original
Styrkor:
Storslagen stabilitet i snabbhet, stor kantkontroll och så lätt att initiera en tur. Högpresterande GS-skidor men mycket förlåtande.

Svagheter:
Inte bra i stötarna förmodligen på grund av längd (190cm) ... Jag byter till Atomic Betaride 10.20 för det.

Sammanfattning:
Köpte dessa (190cm) som nytt / gammalt lager 2008 ... fortfarande i plast, inga bindningar ($ 59 AUD på eBay). Jag är omedvetet en GS-skidåkare och har skidat genom åren på många skidor som sträcker sig från konventionella långa skidor, mellanfetter, fetter, tvillingtips yarda yarda yarda. Equipe 2s är överlägset skidorna som jag tycker om skidåkning mest, även om de nu är 15yo-teknik. De är extremt snabba och stabila, håller en bra kant även i arkis och har sparat min bacon vid några tillfällen med hög hastighet när min linje inte var helt rätt. De är inte avsedda för stötar på slalom, men kommer att få dig igenom dem, utmärkt men i höghastighets carving GS-vändningar och mittradie vänder. Jag håller på att köpa ett nytt par (nytt / gammalt lager) som har blivit annonserat på eBay ($ 70) för när mina nuvarande blir trötta ... ja de är så bra.

Åkstil: Piste - groomers
Testad längd: 190 cm
Åkarens vikt: 98 kg
Åkarens längd: 190 cm

Roger
Roger (Gäst)
2008-11-18
Notera! Den här texten har översatts av Google Translate.
Visa original
Styrkor:
Jag är en högskole GS specialist i öst. Coaches personal i mitt team har anslutningar för att få demos av allt. Så varför pratar jag upp en mycket gammal skida? Eftersom Salomon råkade få det rätt med Equipe 2S. Carving GS-svänger verkar lätt, och om du är freeskiiing är det för att det inte finns något kriterium eller en linje att hålla. Men du kan bara vinna en GS om du inte tappar energi någon tur eller "intragate" 06-07 hade jag loggat ett dussin separata GS-skidor, 07-08, ungefär nio. Till och med tio år på, ungefär, Equipe 2S är vinnaren, den mest kanthållande, mest korrekta radie, den snabbaste skidan jag någonsin har GSed. 07-08 fick mig att placera vid alla mina möten.

Svagheter:
Detta är en kompromissfri GS-skida. Du kan inte åka slalom eller stötar med allvar. Tänk på det: det här är ingen svaghet.

Sammanfattning:
Läs styrkorna igen.

Åkstil: GS
Testad längd: 195 cm
Åkarens vikt: 73 kg
Åkarens längd: 193 cm