Salomon Daniel Franck

Salomon Daniel Franck
Märke: Salomon

Vad tycker du om Salomon Daniel Franck?
5
4
3
2
1
jon_nilsson
2002-09-23
styv i offpist men bra i luft den är inte så prisvärd

Årsmodell: 2000
Johan_Ljung
2002-04-02
alldeles för styv offpist, bindningarna som medföljde sög. Efter ett provåk lämnade jag tillbaks den. Salomon må vara kungar på skidor, men tyvärr slavar på snowboard. Kan ske bra, men verkligen inte prisvärd, det brukar ju inte signaturbrädor vara. Daniel Franck kör knappast på en sån här

Årsmodell: 2001
Sponken
2002-03-20
Detta är den ultimata brädan för pist med bra hopp om man gillar att åka fort och hoppa högt. Jag har kört den denna säsong och DF & jag har haft det underbart. Rekommenderar hjälm då det är svårt att hålla igen med DF. Brädan är mycket kvick kant till kant och den ger ett bra skjuss ur svängarna. Kantgreppet lämnar inget åt slumpen. Jag kan varmt rekommenderar denna bräda till åkare som kört ett tag och inte är rädda att släppa på med ordentlig fart. Jag känner mej dock lite för tung (75 kg) för denna bräda utanför pisten.
Misstänker att det är svårt att hitta en allroundbräda som är lika kvick som DF och samtidigt har mycket åkyta i puder. Har skaffat en Burton Frontier 170 för detta ändamål.

Årsmodell: 2001
Yato
Yato (Gäst)
2009-01-05
Notera! Den här texten har översatts av Google Translate.
Visa original
Styrkor:
Större längd utan att förlora manöverförmågan hos 153 storleken. Mycket stabilt av alla hopp och rör. Det bästa runt ombord jag någonsin har ridit säkert.

Svagheter:
Ingen

Sammanfattning:
Om du fortfarande kan hitta den idag i gott skick säger jag. Jag vet att jag fortfarande söker en annan som lägger till i min samling.