Moonlight Mountain Gear Bright As Day 5000

Moonlight Mountain Gear Bright As Day 5000
Märke: Moonlight Mountain Gear
Årsmodell: 2018
Information från tillverkaren:

Lyktan som fungerar till allt

Den är precis så lätt och liten att den fungerar på promenader för den som önskar lite starkare ljus, jogging, toppturer på skidor eller cykling. Det är denna lykta som vi säljer mest av när det är lite fart och hastighet inblandat i bilden. Lampan är marknadsledande var gäller prestanda till detta priset.

Lampan är 5000 äkta lumen och sprider ljuset väldigt bra samtidigt som den ger en lång ljuskägla. Linserna är delade i var sin spridningszon från 12 graders spridning för lång längd till 50 grader för spridning av ljus med mer bredd. Lampan har en inbyggd fläkt för att sörja för att du får ut max effekt hela tiden när du vill det.

Jämför

  • Moonlight Mountain Gear Bright As Day 5000 Foto
  • Moonlight Mountain Gear Bright As Day 5000 Foto
  • Moonlight Mountain Gear Bright As Day 5000 Foto
  • Moonlight Mountain Gear Bright As Day 5000 Foto
  • Moonlight Mountain Gear Bright As Day 5000 Foto
Vad tycker du om Moonlight Mountain Gear Bright As Day 5000?
5
4
3
2
1
lepe
2019-03-08
Styrkor:
+ Oerhört kraftfull
+ De olika ljusstyrkorna
+ Lätt att hantera ljusstyrkan, även med handskar på
+ Känns exklusiv och påkostad
+ Goprofäste!

Svagheter:
- Lite litet pannband
- Lite otympligt med både batteri och dockningsstation

Sammanfattning:
Jag fick den fina äran att vinna denna lampa under våren 2018 här på freeride.

Vid en första anblick så känns det hela exklusivt och levereras fint i en låda där alla delas ligger på sin plats.
Det jag tänkte direkt som var supersmart är att lampan använder sig av samma fäste som Gopro vilket är toppen då jag redan har ett goprofäste på skidhjälmen och något som jag gissar sitter på var och varannan skidåkares hjälm. Men jag fann även en liten nackdel med detta då det inte fanns med något goprofäste för hjälm medskickat om du nu som kund inte har ett på.
Någon som också förvånade mig var att det krävs både batteri och någon slags dockningsstation emellan batteriet och lampan men för en lampa som kan lysa med hela 5000 lumen så är det ändå förståeligt samt om du har en rygga kan du lätt slänga ner batteriet och dockningsstationen där.
Lampan lyser som den lovar otroligt starkt i det starkaste läget och har även tre andra lägen där ett av lägena är perfekt för att spara batteri och när du exempelvis går uppåt.
Batteritiden kan jag tyvärr inte uttala mig om då jag inte varit ut så pass länge att det ska ta slut.


Jag hade gärna gett lampan 5 av 5 men det som drar ner den är att pannbandet som följde med nästan var lite trångt på mitt XL-huvud, men i övrigt en toppenlampa som känns exklusiv och fungerar toppen när du åker utför med skidor och cykel.