Arcteryx Beta AR

Märke: Arcteryx
Årsmodell: 2003

Vad tycker du om Arcteryx Beta AR?
5
4
3
2
1
Fickis
Fickis (Gäst)
2008-02-18
Styrkor:
När min Phanteon jacket gick sönder på min Everest expedition så plockade jag fram min reserv jacka (beta) ur min ryggsäck (värde: 8000:-) och detta var ett GENI drag som jag sent kommer glömma. Rek. starkt om ni ska med mig på nästa expedtion.

Svagheter:
Lite för billig. Speciellt om man köper den på fyndhörnan på arcteryx.nu

Sammanfattning:
Jag har rätt och ni har fel.

pekron
2004-03-24
Suverän passform inte bulkig som många andra märken.
Kan tillägga att detta är en klättermodell som anpassats till klättersele fram så att den är lite kort är meningen. Det skall sitta en sele nedanför och den vill man inte ha jacka innanför!

Anders-GN
2003-11-02
Staffan_Bjorklund
2003-10-27
Super jacka! Har testat den i alla möjliga förhållanden, på expeditioner samt i snöstormar men under -25 grader och den har mitt fulla förtroende hela tiden. Som näms måste man ha hängselbyxa pga av den lite korta midjan framtill samt att huvan ibland är lite sladrig men annars går det inte att få tag på en bättre jacka!!! Fungerar sommar som vinter eftersom den har en toppen ventelation och kan därför användas även i tränings sammanhang eller bara glida runt i varma vårdagar!
Köp den!!!

JerkaBarnbacke
2003-10-27
kanon jacka!! har allt du kan önska. enda felet med denna modell är att den är lite kort i midjan så du måste ha ett par höga hängsle byxor under..