Dalbello KRYPTON 130 ID T.I

Dalbello KRYPTON 130 ID T.I
Märke: Dalbello
Årsmodell: 2022 - 2023
Lästbredd: 98 mm
Vikt: 2191 gram
Pris: 6499 Kr
Tillverkarens beskrivning
Krypton 130 ID T.I. för extremt krävande friåkare, kombinerar flera tekniska- och designfunktioner. Dessa inkluderar Contour 4 Fit-tekniken med en 98 mm läst för optimal passform, Center Balanced Stance-geometrin för en neutral och avslappnad kroppsposition och ett 60 mm Power Strap. Cabrio-designen använder en tredelad struktur för att erbjuda enhetlig flex med god stötdämpning samt stöd i sidled och bakåt. Dessutom är det enklare än någonsin att kliva i och ur pjäxorna. Tech inserts utökar användningsområdet och gör Krypton lämplig för alla typer av freeride- och touringbindningar inklusive pin tech-system. Krypton 130 T.I. ID kan anpassas genom ett antal parametrar: flexkontroll, framåtlutning och har en 100% anpassningsbar liner. Det följer dessutom med två uppsättningar utbytbara kilar och tungor. Det ultralätta, termoformbara ID Pro-linern tillhandahålls som standard och erbjuder utmärkt komfort, enastående termiska egenskaper och ett fast fotgrepp. Förmonterade GripWalk sulor förbättrar komforten när du går och minskar risken för halka.

(Officiell information från Dalbello)


Vad tycker du om Dalbello KRYPTON 130 ID T.I?
5
4
3
2
1
Mark
Mark (Gäst)
2023-02-13
Notera! Den här texten har översatts av Google Translate.
Visa original
Styrkor:
Jag har åkt Kryps sedan de först kom ut. Bara en bra passande stövel. Jag äger 3 par från olika år

Svagheter:
ärligt talat sedan jag tillbringade åratal med att hacka runt i en mängd olika pjäxor och hittade dessa wad en uppenbarelse.

Sammanfattning:
Köp aldrig en stövel baserat på någon annans rekommendation. Tillbringa en eftermiddag med att prova olika stövlar. Var uppmärksam på flex, vikt och passform. För mig träffar dessa alla önskemål.

Årsmodell: 2015