Scarpa T1 (Sida 2)

vfo
2001-09-19
Meget bra stövel. Fungerer godt i bakken og i pudder. Litt for tung til toppturer. 1 betyg i minus for vekten. Absolutt privärd....

Marwid
2001-09-13
Suveräna skor... ni behöver inte prova dem. Köp dem direkt över nätet. (Ni som har breda fötter kanske ska prova dem först.)

KalleKax
2001-09-10
OOO vilken bra pjäxa! Funkar grymt bra i pisten o det är ju det den är gjord för! Sen kan man faktiskt gå på topptur i den också men det är lite segt!... Ride on.

skiX3m
2001-06-07
Utomstående bra telispjäxa! Bekväm, varm, stabil och den höll länge... Åkte på den i 5 år ganska mycket, sen slets sula och spännena över vristen och tårna ut. Tyvärr är reservdelarna mycket svåra (för att inte säga omöjliga) att få tag på och de som finns är dyra!

Mycket prisvärd!!!

Stian G Andersen
Stian G Andersen (Gäst)
2021-03-03
Notera! Den här texten har översatts av Google Translate.
Visa original
Styrkor:
Stabilitet, kontroll samtidigt som den är bekväm.

Svagheter:
Få om några. Kanske om du gillar att vara väldigt fri och rör dig mycket i bagageutrymmet om du gillar en lättare stövel för många långa vandringar. Denna känga är för utförsåkning

Sammanfattning:
Bra över alla telemark stövlar och har varit mitt favoritval i över 20 år nu. Ägde den röda T1, sedan den helt svarta T1 och sedan den här. Lysande känga runt, hållbar, varm och erbjuder utmärkt stabilitet och mångsidighet på både breda backar och mer styva tyngre skidor. Massiv beundrare.

Årsmodell: 2020