Salomon Stance 96

Kategori: All mountain
Nivå: Avancerad
Märke: Salomon
Årsmodell: 2021
Mått (Nos/Midja/Bak): 132/96/114 mm Svängradie: 20.00 m Vikt: 1960 gram (182 cm)
(Officiell information från Salomon)


Vad tycker du om Salomon Stance 96?
5
4
3
2
1
Freeride
2020-03-12
Om skidan: Helt ny serie från Salomon som är baserad på storsäljaren QST, men med annan typ av rocker samt med metall på insidan. En relativt tung skida som lämpar sig för tuffare åkning. Kommer också en något tunnare variant, Stance 94.

Olle: – Jämfört med QST som jag testat förut, så är den här hårdare, mer charger! Inte lika mjuk och poppig som QST, men jag gillade verkligen den, fungerade riktigt bra idag när det är så hårt. En ganska tung skida så det är definitivt inget att gå uppför med, passar nog tyngre åkare bra. Betyg: 4.

Johan: – Den är rätt hård! Men jag kunde verkligen lita på skidorna när det gick fort och de gjorde inget oväntat. Rolig skida, jag gillade den verkligen. Om man gillar att åka fort är det här en bra skida, den går som tåget, ostoppbart! Betyg: 4.

Fredrik: – Riktigt rolig skida, men rätt tung. Funkar bra när det är hårt som idag och detta är nog en bra skida för åkning o Norden, vi har ju inte så mycket puder. Lekfulla men tuffa, kanske inget att trixa med i parken… men vill du åka hårt och fort så är den grym. Betyg: 4.

Årsmodell: 2021